Nagy képernyőre váltott a Huawei Band 6

2021.04.06| GSM Arena

A Huawei Band 4 2019-es bejelentése óta eltelt kis szünet után a gyártó készen áll a frissítéssel.

Hivatalosan is bemutatkozott a Huawei Band 6. A vállalat kihagyja az 5. számot, és egyenesen a 6. helyre ugrik. Önre bízzuk, hogy eldöntse, a vállalat időzítésének van-e köze a Xiaomi egy hete kiadott Mi Band 6 bejelentéséhez. 1,47 col képátlója és 194×368 képpont felbontása a Huawei Band 6 AMOLED kijelzője nagy előrelépést jelent a Huawei Band 4-es 0,96 colos LCD egységével szemben, egészen pontosan 148%-kal nőtt.

Nagy képernyőre váltott a Huawei Band 6

A vállalat az óralapok sokféleségét ígéri, amelyek a Watch Face Store alkalmazáson keresztül érhetők el. Az új kialakítás nagyon vékony kereteket és 64%-os képernyő/test arányt ad. Bár a Xiaomival ellentétben a Huawei mégis egy hagyományosabb, téglalap alakú formát választott.

Nagy képernyőre váltott a Huawei Band 6

A Huawei Band 6 súlya mindössze 18 gramm (szíj nélkül). A készülék test mérete 43×25,4×10,99 mm, egyetlen oldalsó gombbal rendelkezik a navigáláshoz és 5ATM vízállóságú. Az akkumulátor élettartama legfeljebb két hét átlagos használt vagy 10 nap erősebb igénybevétel esetén; a töltés mágneses töltővel történik. A Huawei megemlíti azt is, hogy mindössze 5 perc töltéssel elegendő energiát kap a Band 6 egy 2 napos működéshez.

Nagy képernyőre váltott a Huawei Band 6

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Érzékelők tekintetében a Huawei Band 6 folyamatos vér oxigénmonitorozást kínál, ezenkívül a TruSeen 4.0 pulzusmérés, a TruSleep 2.0 alvásmonitorozás és a TruRelax 2.0 nyomásmonitorozás is jelen van. Az okoskarkötő figyelemmel kíséri a szív egészségi állapotát és az alvási apnoe kockázatait is.

Aktivitáskövetés szempontjából a Huawei Band 6 összesen 96 különböző sportmódot támogat. További funkciók: a csatlakoztatott telefonról érkező szokásos értesítés, hívás és üzenet riasztások, valamint távoli fotó készítés és zene lejátszási vezérlők.

Nagy képernyőre váltott a Huawei Band 6

A Huawei Band 6 négy színben kapható - Amber Sunrise, Forest Green és Graphite Black. Kompatibilis az Android 6.0 vagy iOS 9.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokkal, és támogatja a Bluetooth 5.0 rendszert. A Huawei Band 6 április 4 óta megvásárolható Malajziában átszámítva mintegy bő 15 ezer forint körüli áron.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei