Hamarosan érkezik a One UI 6.1 a Galaxy A53, A54 és S21 FE telefonokra

2024.05.05| SamMobile

A Samsung hamarosan kiadja a One UI 6.1 frissítést a Galaxy A53, Galaxy A54 és a Galaxy S21 FE készülékekre. Ez a lépés több millió okostelefonra bővíti a One UI legújabb verziójának elérhetőségét.

A cég már kiadta a frissítést több csúcskategóriás telefonjára, köztük a Galaxy S21-re, a Galaxy Z Flip 3-ra és a Galaxy Z Fold 3-ra. @theonecid X felhasználó arról számolt be, hogy a Samsung május 14-én Kanadában kiadja a One UI 6.1 frissítést a Galaxy A53, Galaxy A54 és Galaxy S21 FE készülékekhez a későbbiekben. Európa gyorsabban jut a frissítésekhez, mint Kanada, és akár Ázsia. A cég ezt követően akár alacsonyabb kategóriás vagy régebbi középkategóriás telefonokra is kiadhatja a frissítést.

Hamarosan érkezik a One UI 6.1 a Galaxy A53, A54 és S21 FE telefonokra

Mi az új One UI 6.1?

Az alábbi videóban megtudhatja, hogy a One UI 6.1 mely funkciókat kínálja a Galaxy eszközökön. Azonban a mesterséges intelligencia egyik funkciója sem (talán a Circle to Search kivételével) lesz elérhető ezeken a modelleken.

A One UI 6.1 frissítés egyedi matricákat (effektusokkal) hoz, valamint a továbbfejlesztett keresést a Galéria alkalmazásban, egyszerűbb módot kínál a videólejátszás sebességének módosítására a beépített videolejátszóban, háttérképeffektusokat és kereteket, valamint új zárképernyő widgeteket is elérhetővé tesz. Lehetővé teszi a felhasználók számára a riasztások, a naptárbejegyzések testreszabását több matricával, és emlékeztető kategória ikonok hozzáadását.

Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználók számára a módok be- és kikapcsolását a kezdőképernyőről, a módok átrendezését és új rutinfeltételek létrehozását. A One UI 6.1 tartalmazza az új Quick Share és a Samsung Find alkalmazást is. Támogatja a Bluetooth Auracastot, és szinkronizálhatja a lapcsoportokat más Galaxy eszközökkel, amelyek ugyanazzal a Samsung fiókkal vannak bejelentkezve.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung Cloud továbbfejlesztett adatvédelmet kínál, és a Samsung Wallet támogatja a One UI 6.1-es jelkulcsokat. A Samsung Health több napi célértéket, továbbfejlesztett cikluskövetést és edzésélményt kínál. A Videohívás effektusok mostantól gyorsabban elérhetők, míg az Időjárás widget több információt kínál.

A hangbevitel a billentyűzet elhagyása nélkül is elvégezhető. A One UI 6.1 új gombja lehetővé teszi az összes kicsinyített alkalmazás egyidejű megnyitását. A Finder menüben a Google keresési eredményeit is megtalálhatja. Több akkumulátorvédelmi lehetőség is van. A lezárási képernyő óra widget több betűtípus- és elhelyezési lehetőséget is kap.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei