Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

2013.10.22| GSM Arena

A Samsung i9500 Galaxy S4 modellekre megérkezett az Android 4.3 frissítés, bár ez ténylegesen még csak az Exynos chipsettel felszerelt változatokat érinti.

A Samsung i9500 Galaxy S4 modellekre megérkezett az Android 4.3 frissítés, ez végre az Exynos chipsettel felszerelt változatokat is érinti. A Snapdragon 600 processzorral működő Samsung i9505 Galaxy S4-ek már múlt héten megkapták a frissítést, így a komplett Samsung Galaxy S4 család udate-elhető az aktuálisan elérhető legújabb rendszerre. Az Android 4.3 Jelly Bean rendszer olyan újdonságokat biztosít a készülékek felhasználói számára mint az OpenGL 3.0, a Samsung Galaxy Gear karóramobil, az ANT+, a TRIM (gyorsító) támogatás, a Samsung Knox, az előre telepített Samsung Wallet pénztárca kliens, a továbbfejlesztett RAM menedzsment, a szintén megújult kijelző színhűség, a megújult TouchWiz kezelőfelület, friss Samsung billentyűzet és böngésző, új Olvasó Mód, friss kamera szoftver és néhány UI módosítás. Várhatóan jövő hónapban frissül szintén Android 4.3 Jelly Bean-re a Samsung i9300 Galaxy S III, míg a Samsung N7100 Galaxy Note II update decemberre várható számos S Pen újítással.

Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-reTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNem fogy elég jól a Galaxy S9?

Nem fogy elég jól a Galaxy S9?

2018.07.05
| Android Authority
A Galaxy S9 kevésbé fogy, mint a Galaxy S8, ez utóbbi pedig gyengébben muzsikált az S7-nél.
Fotókon a Google Nexus S4

Fotókon a Google Nexus S4

2013.05.17
| Engadget
A Google I/O-n debütált Samsung Galaxy S4 gyári változata, amelyből minden Samsungos program hiányzik, fotókon mutatkozott be.
Letölthető a legújabb Android kamera app

Letölthető a legújabb Android kamera app

2013.06.28
| GSM Arena
Tegnap jelent meg a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Edition változata a Playen, máris szállingóznak a letölthető érdekességek.
Vezeték nélküli töltést minden Samsung mobilhoz!

Vezeték nélküli töltést minden Samsung mobilhoz!

2015.02.19
| Samsung
Elsőként a méltán elismert feltaláló és jövőlátó Nikola Tesla vezette be kortársait az induktív áram rejtelmeibe 1891-ben, amikor is sikerült a vezeték nélküli áramátvitelt szemmel látható módon bemutatnia. Majdnem egy évszázad kellett azonban ahhoz, hogy ez a technológia szélesebb körben is ismert és elterjedt legyen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei