Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

2013.10.22| GSM Arena

A Samsung i9500 Galaxy S4 modellekre megérkezett az Android 4.3 frissítés, bár ez ténylegesen még csak az Exynos chipsettel felszerelt változatokat érinti.

A Samsung i9500 Galaxy S4 modellekre megérkezett az Android 4.3 frissítés, ez végre az Exynos chipsettel felszerelt változatokat is érinti. A Snapdragon 600 processzorral működő Samsung i9505 Galaxy S4-ek már múlt héten megkapták a frissítést, így a komplett Samsung Galaxy S4 család udate-elhető az aktuálisan elérhető legújabb rendszerre. Az Android 4.3 Jelly Bean rendszer olyan újdonságokat biztosít a készülékek felhasználói számára mint az OpenGL 3.0, a Samsung Galaxy Gear karóramobil, az ANT+, a TRIM (gyorsító) támogatás, a Samsung Knox, az előre telepített Samsung Wallet pénztárca kliens, a továbbfejlesztett RAM menedzsment, a szintén megújult kijelző színhűség, a megújult TouchWiz kezelőfelület, friss Samsung billentyűzet és böngésző, új Olvasó Mód, friss kamera szoftver és néhány UI módosítás. Várhatóan jövő hónapban frissül szintén Android 4.3 Jelly Bean-re a Samsung i9300 Galaxy S III, míg a Samsung N7100 Galaxy Note II update decemberre várható számos S Pen újítással.

Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-reTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei