20 millió Samsung Galaxy S4 talált már gazdára

2013.07.03| iNews

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb rekordot állított fel, immár húszmillió darab Samsung Galaxy S4 modellt adtak el világszerte.

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb rekordot állított fel, immár húszmillió darab Samsung Galaxy S4 modellt adtak el világszerte. Alig két hónapja, április 23-án mutatta be a cég az idei csúcsmobilt, majd döntött rekordot az értékesítési adatokkal, máris húszmilliónál járnak. A hírről a Samsung mobilokért felelős vezetője adott információt egy sajtótájékoztatón a gyártó hazájában. Az előd, Samsung i9300 Galaxy S3-nak nagyjából száz napra volt szüksége ugyanezen eladási rekord eléréséhez, a teljes Galaxy S szériát tekintve pedig elmondható, hogy minden egyes modellt egyre nagyobb érdeklődés és vásárlási hajlandóság övez a felhasználók részéről. A Samsung éves szinten mintegy 350 millió okostelefon eladásával tervez 2013-ban, ebből 200 millió már a felhasználók tulajdonában van.

20 millió Samsung Galaxy S4 talált már gazdáraTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei