20 millió Samsung Galaxy S4 talált már gazdára

2013.07.03| iNews

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb rekordot állított fel, immár húszmillió darab Samsung Galaxy S4 modellt adtak el világszerte.

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb rekordot állított fel, immár húszmillió darab Samsung Galaxy S4 modellt adtak el világszerte. Alig két hónapja, április 23-án mutatta be a cég az idei csúcsmobilt, majd döntött rekordot az értékesítési adatokkal, máris húszmilliónál járnak. A hírről a Samsung mobilokért felelős vezetője adott információt egy sajtótájékoztatón a gyártó hazájában. Az előd, Samsung i9300 Galaxy S3-nak nagyjából száz napra volt szüksége ugyanezen eladási rekord eléréséhez, a teljes Galaxy S szériát tekintve pedig elmondható, hogy minden egyes modellt egyre nagyobb érdeklődés és vásárlási hajlandóság övez a felhasználók részéről. A Samsung éves szinten mintegy 350 millió okostelefon eladásával tervez 2013-ban, ebből 200 millió már a felhasználók tulajdonában van.

20 millió Samsung Galaxy S4 talált már gazdáraTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNem fogy elég jól a Galaxy S9?

Nem fogy elég jól a Galaxy S9?

2018.07.05
| Android Authority
A Galaxy S9 kevésbé fogy, mint a Galaxy S8, ez utóbbi pedig gyengébben muzsikált az S7-nél.
Fotókon a Google Nexus S4

Fotókon a Google Nexus S4

2013.05.17
| Engadget
A Google I/O-n debütált Samsung Galaxy S4 gyári változata, amelyből minden Samsungos program hiányzik, fotókon mutatkozott be.
Letölthető a legújabb Android kamera app

Letölthető a legújabb Android kamera app

2013.06.28
| GSM Arena
Tegnap jelent meg a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Edition változata a Playen, máris szállingóznak a letölthető érdekességek.
Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

2013.10.22
| GSM Arena
A Samsung i9500 Galaxy S4 modellekre megérkezett az Android 4.3 frissítés, bár ez ténylegesen még csak az Exynos chipsettel felszerelt változatokat érinti.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei