20 millió Samsung Galaxy S4 talált már gazdára

2013.07.03| iNews

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb rekordot állított fel, immár húszmillió darab Samsung Galaxy S4 modellt adtak el világszerte.

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb rekordot állított fel, immár húszmillió darab Samsung Galaxy S4 modellt adtak el világszerte. Alig két hónapja, április 23-án mutatta be a cég az idei csúcsmobilt, majd döntött rekordot az értékesítési adatokkal, máris húszmilliónál járnak. A hírről a Samsung mobilokért felelős vezetője adott információt egy sajtótájékoztatón a gyártó hazájában. Az előd, Samsung i9300 Galaxy S3-nak nagyjából száz napra volt szüksége ugyanezen eladási rekord eléréséhez, a teljes Galaxy S szériát tekintve pedig elmondható, hogy minden egyes modellt egyre nagyobb érdeklődés és vásárlási hajlandóság övez a felhasználók részéről. A Samsung éves szinten mintegy 350 millió okostelefon eladásával tervez 2013-ban, ebből 200 millió már a felhasználók tulajdonában van.

20 millió Samsung Galaxy S4 talált már gazdáraTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokFotókon a Google Nexus S4

Fotókon a Google Nexus S4

2013.05.17
| Engadget
A Google I/O-n debütált Samsung Galaxy S4 gyári változata, amelyből minden Samsungos program hiányzik, fotókon mutatkozott be.
Letölthető a legújabb Android kamera app

Letölthető a legújabb Android kamera app

2013.06.28
| GSM Arena
Tegnap jelent meg a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Edition változata a Playen, máris szállingóznak a letölthető érdekességek.
Samsung: mikor jön a KitKat frissítés?

Samsung: mikor jön a KitKat frissítés?

2013.11.25
| SamMobile
Joggal merül fel a kérdés a Samsung csúcsmodellek tulajdonosai között, hogy vajon mikor lesz elérhető az Android 4.4 KitKat rendszer hivatalosan készülékeikre.
Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

2013.10.22
| GSM Arena
A Samsung i9500 Galaxy S4 modellekre megérkezett az Android 4.3 frissítés, bár ez ténylegesen még csak az Exynos chipsettel felszerelt változatokat érinti.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei