20 millió Samsung Galaxy S4 talált már gazdára

2013.07.03| iNews

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb rekordot állított fel, immár húszmillió darab Samsung Galaxy S4 modellt adtak el világszerte.

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb rekordot állított fel, immár húszmillió darab Samsung Galaxy S4 modellt adtak el világszerte. Alig két hónapja, április 23-án mutatta be a cég az idei csúcsmobilt, majd döntött rekordot az értékesítési adatokkal, máris húszmilliónál járnak. A hírről a Samsung mobilokért felelős vezetője adott információt egy sajtótájékoztatón a gyártó hazájában. Az előd, Samsung i9300 Galaxy S3-nak nagyjából száz napra volt szüksége ugyanezen eladási rekord eléréséhez, a teljes Galaxy S szériát tekintve pedig elmondható, hogy minden egyes modellt egyre nagyobb érdeklődés és vásárlási hajlandóság övez a felhasználók részéről. A Samsung éves szinten mintegy 350 millió okostelefon eladásával tervez 2013-ban, ebből 200 millió már a felhasználók tulajdonában van.

20 millió Samsung Galaxy S4 talált már gazdáraTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNem fogy elég jól a Galaxy S9?

Nem fogy elég jól a Galaxy S9?

2018.07.05
| Android Authority
A Galaxy S9 kevésbé fogy, mint a Galaxy S8, ez utóbbi pedig gyengébben muzsikált az S7-nél.
Fotókon a Google Nexus S4

Fotókon a Google Nexus S4

2013.05.17
| Engadget
A Google I/O-n debütált Samsung Galaxy S4 gyári változata, amelyből minden Samsungos program hiányzik, fotókon mutatkozott be.
Letölthető a legújabb Android kamera app

Letölthető a legújabb Android kamera app

2013.06.28
| GSM Arena
Tegnap jelent meg a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Edition változata a Playen, máris szállingóznak a letölthető érdekességek.
Vezeték nélküli töltést minden Samsung mobilhoz!

Vezeték nélküli töltést minden Samsung mobilhoz!

2015.02.19
| Samsung
Elsőként a méltán elismert feltaláló és jövőlátó Nikola Tesla vezette be kortársait az induktív áram rejtelmeibe 1891-ben, amikor is sikerült a vezeték nélküli áramátvitelt szemmel látható módon bemutatnia. Majdnem egy évszázad kellett azonban ahhoz, hogy ez a technológia szélesebb körben is ismert és elterjedt legyen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei