Íme az első Samsung Galaxy S4 reklámok

2013.04.11| SamMobile

A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is kiadta az idei csúcsmodell Samsung Galaxy S4 reklámvideóinak első szériáját.

A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is kiadta az idei csúcsmodell Samsung Galaxy S4 reklámvideóinak első szériáját. A cég 2013-ben nem kevesebb mint ötvenmillió SGS4-et tervez eladni, amely abszolút rekordnak számítana a gyártónál és persze a Galaxy családban is. A Samsung Galaxy S4 5 colos, full HD felbontású, Super AMOLED megjelenítővel, 7.9 mm vékony burkolattal, négy- vagy nyolcmagos processzorral, 2 gigabájt RAM-mal, 13 megapixeles kamerával és egy 2600 mAh-s akkumulátorral hódítja meg a piacot. A Telefonguru ott volt a hazai SGS4 bemutatón, ahol több videót is készítettünk a hamarosan piacra kerülő újdonságról.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNem fogy elég jól a Galaxy S9?

Nem fogy elég jól a Galaxy S9?

2018.07.05
| Android Authority
A Galaxy S9 kevésbé fogy, mint a Galaxy S8, ez utóbbi pedig gyengébben muzsikált az S7-nél.
Fotókon a Google Nexus S4

Fotókon a Google Nexus S4

2013.05.17
| Engadget
A Google I/O-n debütált Samsung Galaxy S4 gyári változata, amelyből minden Samsungos program hiányzik, fotókon mutatkozott be.
Vezeték nélküli töltést minden Samsung mobilhoz!

Vezeték nélküli töltést minden Samsung mobilhoz!

2015.02.19
| Samsung
Elsőként a méltán elismert feltaláló és jövőlátó Nikola Tesla vezette be kortársait az induktív áram rejtelmeibe 1891-ben, amikor is sikerült a vezeték nélküli áramátvitelt szemmel látható módon bemutatnia. Majdnem egy évszázad kellett azonban ahhoz, hogy ez a technológia szélesebb körben is ismert és elterjedt legyen.
Letölthető a legújabb Android kamera app

Letölthető a legújabb Android kamera app

2013.06.28
| GSM Arena
Tegnap jelent meg a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Edition változata a Playen, máris szállingóznak a letölthető érdekességek.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei