Lebukott: Android 4.3 Galaxy Note 2-re és Galaxy S4-re

2013.10.03| Phone Arena

Felkerült az internetre a Samsung i9505 Galaxy S4 legújabb szoftvere, a még bőven tesztelés alatt álló Android 4.3 Jelly Bean, valamint az első fotók a hivatalos 4.3 Samsung N7100 Galaxy Note 2 verziójáról is.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Felkerült az internetre a Samsung i9505 Galaxy S4 legújabb szoftvere, a még bőven tesztelés alatt álló Android 4.3 Jelly Bean, valamint az első fotók a hivatalos 4.3 Samsung N7100 Galaxy Note 2 verziójáról is. A Samsung i9505 Galaxy S4 pre-release ROM-ot tesztelők szerint az újdonság sokkal gyorsabb mint az Android 4.2.2 verziója, ráadásul totálisan lagmentes. A szoftverben a Samsung Knox is jelen van, valamint a Samsung Wallet. További újdonság a frissült QWERTY billentyűzet, valamint az olvasási mód, a továbbfejlesztett színhűség, a szövegek jobb olvashatóság és néhány update a kezelőfelületet is érintett.

A Note II teszt firmware a vietnámi Tinhte fórumba került ki, alig egy héttel az állítólagos hivatalos megjelenés előtt. A Note II kezelőfelülete egyre gyorsabb, köszönhető a Samsung N9000 Galaxy Note 3-ban megjelenő optimalizációnak. Újdonságként számos új funkció, valamint a Knox és a Wallet alkalmazás is megjelenik.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei