HTC OneX+: ennyi volt, nincs több frissítés

2014.01.14| The Droid Guy

A tajvani gyártó dán és brit képviselete meglepõ dolgot állít: állítólag nem készül a gyártó a HTC One X+ modellhez Android 4.4 KitKat frissítés.

A tajvani gyártó dán és brit képviselete meglepõ dolgot állít: állítólag már teljesen biztos, hogy nem készül a gyártó a HTC One X+ modellhez Android 4.4 KitKat frissítés. A HTC One-ra ugyan elérhetõ a KitKat update, valamint a cég fejlesztõi jelenleg a HTC One mini és a HTC One Max csomagján dolgoznak. Bár semmilyen hivatalos megerõsítés még nem érkezett, a dán HTC egyik képviselõje elárulta Twitteren, hogy a HTC One X+ marad Android 4.2.2 verziószámon és a Sense 5 kezelõfelülettel, nem lesz elérhetõ update. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a KitKat-rõl, de az Android 4.3 Jelly Bean-rõl is le kell mondaniuk a garanciát megtartani kívánó felhasználók. Ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon mi lesz a HTC One X és a HTC One S és egyéb modellekkel, amelyek ugyanúgy két évesek legalább mint a One X+.

HTC OneX+: ennyi volt, nincs több frissítésOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei