HTC OneX+: ennyi volt, nincs több frissítés

2014.01.14| The Droid Guy

A tajvani gyártó dán és brit képviselete meglepõ dolgot állít: állítólag nem készül a gyártó a HTC One X+ modellhez Android 4.4 KitKat frissítés.

A tajvani gyártó dán és brit képviselete meglepõ dolgot állít: állítólag már teljesen biztos, hogy nem készül a gyártó a HTC One X+ modellhez Android 4.4 KitKat frissítés. A HTC One-ra ugyan elérhetõ a KitKat update, valamint a cég fejlesztõi jelenleg a HTC One mini és a HTC One Max csomagján dolgoznak. Bár semmilyen hivatalos megerõsítés még nem érkezett, a dán HTC egyik képviselõje elárulta Twitteren, hogy a HTC One X+ marad Android 4.2.2 verziószámon és a Sense 5 kezelõfelülettel, nem lesz elérhetõ update. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a KitKat-rõl, de az Android 4.3 Jelly Bean-rõl is le kell mondaniuk a garanciát megtartani kívánó felhasználók. Ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon mi lesz a HTC One X és a HTC One S és egyéb modellekkel, amelyek ugyanúgy két évesek legalább mint a One X+.

HTC OneX+: ennyi volt, nincs több frissítésOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei