Így néz ki a Galaxy S21 tokban

2020.11.06| GSM Arena

A friss Samsung Galaxy S21 fotók, ahol tokban látható a telefon, megerősítik az új dizájnt.

A Samsung várhatóan 2021. január 14-én fogja bejelenteni legújabb Galaxy S sorozatát, már több olyan rendert láttunk, amelyek képet adtak arról, hogy nézhet ki a Galaxy S21+ és az S21 Ultra. Most mindkét készülékhez kaptunk tokban prezentált fotót, ezek mindegyike tovább erősíti az új kameraszigetet, amely mindkét modell oldalkeretét körbefedi.

Így néz ki a Galaxy S21 tokban

Ezek a képek négy kamerás összeállítást igazolnak az S21 Ultrán, bár a korábbi képek egy ötödik érzékelőt is mutattak, amelyről feltételezik, hogy 3D ToF-érzékelő. A legfrissebb pletykák szerint az S21 Ultra várhatóan egy 108 megapixeles fő kamerát kap a 40MP-os szelfi kamera mellett.

A Samsung Galaxy S21+ ezzel szemben három kamerát biztosít, amelyek fizikailag el vannak választva a különálló LED vakutól. Ezek az új tokok újra kérdéseket vetnek fel az esésvédelemmel kapcsolatban, elég megnézni a jobb felső sarkot, ahol a kamera kivágása van.

A kapcsolódó hírekben az S21 Ultra megjelent egy NFC tanúsító listában, amely az SM-G998U modellszámot viselte. A Samsung közelgő középkategóriás Exynos 1080 lapkakészlete szintén megtalálható volt a Bluetooth SIG-n, megerősítve, hogy támogatja a legújabb Bluetooth 5.2 szabványt.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei