Íme a hivatalos Galaxy S21, S21 + és S21 Ultra előzetesek

2020.12.09| Android Police

A Samsung következő generációs Galaxy S21-es sorozata alig egy hónap múlva mutatkozik be.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Mivel hamarosan itt a hivatalos debütálás, a készülék render képei elkerülhetetlenül egyre gyorsabban érkeznek. Számos nem hivatalos képek láttunk már, de mikor láthatunk néhány tényleges képet a Samsungtól? Szerencsére exkluzív anyagot osztunk meg veletek, sikerült promó tárcsákat szerezni a Galaxy S21 sorozat kiskereskedelmi bevezetéséhez.

Az alábbi képen a Samsung Galaxy S21 5G található Phantom Violet színben. Elölről bepillantást nyerhetünk a lapos kijelzőbe, a középen található szelfi kamerába és minimális keretbe. A telefon kerete a fényképezőgép púpjának oldala körül húzódik a nagyon jellegzetes megjelenés érdekében, amely gyorsan az S21 egyedi jegyévé válik. A kamera betét hármas összeállítást tartalmaz, a 12MP-es főérzékelővel, a 12MP-es ultraszéles és a 64MP-es teleobjektívvel. A Samsung a vakut a csomag jobb oldalára helyezte a violaszín Glasstic hátlapon. A telefon egyéb részei bronz színűek lesznek, ellentétben az ibolya színnel.

Íme a hivatalos Galaxy S21, S21 + és S21 Ultra előzetesek

A Samsung Galaxy S21+ 5G nagyjából pontosan ugyanúgy néz ki, mint a Galaxy S21 5G: a szín, az általános kialakítás és a kamera beállítása megfelel az S21-en látottaknak. A különbségek itt a képernyő méretének és az akkumulátor kapacitásának növelésében nyilvánulnak meg.

Íme a hivatalos Galaxy S21, S21 + és S21 Ultra előzetesek

A Galaxy S21 Ultra a megújult dizájnt mutatja. A modell ívelt képernyőt kap kisebb testvérei lapos peremű megjelenítői helyett. Ezzel együtt a Galaxy S21 Ultra négy kamerás rendszerrel rendelkezik. Egy periszkóp kamerát kapunk 10MP 10x szuper-teleobjektív zoommal, 108MP fő érzékelővel, a 12MP ultraszéles és a 10MP 3x telefotó kamerákkal együtt. A tetején lézeres autofókusz rendszer is található, erre cserélte a gyártó az S20 Ultra TOF érzékelőjét.

Íme a hivatalos Galaxy S21, S21 + és S21 Ultra előzetesek

Forrásaink szerint a Samsung Unpacked január 11-én kerül megtartásra, ahol hivatalosan megismerjük az egész S21 családot. A kiskereskedelmi értékesítés pár héttel később, január 29-én indul. Ezek az eszközök olcsóbbak lesznek, mint az előző generáció, ami remekül hangzik, figyelembe véve a még mindig zajló járványt és az ennek megfelelő gazdasági válságot.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei