Színek tömkelegével jönnek az új Samsungok

2021.01.14| Android Police

A Samsung Galaxy S21 szériát már ismerjük, szinte mindent tudni a következő generációs hardvertől és szoftverektől kezdve az árképzésig

A szivárgások azonban még mindig jönnek, kevesebb, mint 24 órával a debütálás előtt és a legújabb hír egy bepillantást enged az összes színárnyalatba, amelyekkel a Samsung közelgő zászlóshajói érkeznek.

Az új képeket Roland Quandt tweetelte és mind a három eszköz több színét megmutatja. Például az S21 Ultra nemcsak Phantom Black és Phantom Silver színekben lesz kapható, hanem a kék, a barna és a szürke három másik árnyalatában is.

Színek tömkelegével jönnek az új Samsungok

Hasonlóképpen, a Galaxy S21+ most egy további színben is látható: a mélyvörös árnyalat. A Phantom Violet-hez hasonlóan kétszínű kivitelben is készül, ahol a kamera modul egyfajta rózsaarany / bronz - a vörös sötétebb fémes árnyalata valószínűleg jobban nézett ki. Roland ezeket "Custom Colors" -nak nevezi, ami talán azt jelenti, hogy csak bizonyos piacokon lesznek elérhetők. A Samsung már régóta dob piacra a régiókra jellemző színeket, így ez nem lenne meglepő.

Az alap Galaxy S21 négy színben is kapható lesz (műanyag hátlapokra számítunk), köztük a Phantom Violet és a Phantom Bronze - mindenki talál valamit. Még várat magára, hogy mely színek mely piacokra jutnak, de ennek megismerésére nem kell sokat várnunk. A következő Galaxy zászlóshajókat január 14-én, azaz holnap mutatja be a cég a CES 2021 keretein belül több érdekes kiegészítő, köztük a Galaxy Buds Pro mellett.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei