Meglepetés: előrendelhető a Galaxy S21 család!

2020.12.11| SamMobile

Nem kis meglepetésre a Samsung Galaxy S21 széria már most előrendelhető. Indiában.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az események váratlan fordulatában a Samsung regionális fiókja a globális bejelentés előtt felfedte a Galaxy S21 sorozat bevezetésének dátumát. Pontosabban, a Samsung India megerősítette, hogy a vállalat következő generációs zászlóshajó-sorozata 2021. január 14-én debütál. Ezt egy meglehetősen laza nyilatkozatban tette meg, amelyet az Android Authority kapott.

A SamMobile a Samsung helyi képviseletét megkereste és a cég tisztviselője megerősítette az információt. Nem csak ezt, hanem azt is elárulta, hogy az indiai Samsung Experience Stores már elfogadja a Galaxy S21 előrendelését a jelképes 27 dollárnak megfelelő összegű előlegért cserébe.

Meglepetés: előrendelhető a Galaxy S21 család!

Aki fizeti a fent említett díjat, választhat bármelyik rendelkezésre álló modell közül, miután a tényleges előrendelések január 14-én megnyílnak mindenki előtt. Végül a Samsung India a teljes zászlóshajó-sorozat színválasztékát is felfedte, kijelentve, hogy a Samsung Galaxy S21 fehér, szürke, rózsaszín és lila színben lesz kapható, míg a Samsung Galaxy S21+ lila és rózsaszín színben is elérhető lesz a fekete és ezüst mellett. Ez az utolsó két szín lesz az egyetlen lehetőség, amelyet a leendő Samsung Galaxy S21 Ultra vásárlóknak bemutatnak.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei