Facebook

iKupi lesz az iMessage mintájára?

2019.01.31

Zuckerberg összevonna három chat programot az Apple iMessage példájára.

A Facebook főnöke úgy tűnik, a korábbi pletykáknak megfelelően tényleg tervezi az Instagram, a Messenger és a WhatsApp üzenetek összefűzését pont úgy, ahogy az Apple teszi az SMS-ekkel és iMessage üzenetekkel. Az már biztos, hogy 2020 előtt erre nem kerül sor, azonban Mark úgy gondolja, a legjobb lenne ezeket az üzenetküldési csatornákat és az SMS-eket egyaránt egy app alá húzni, majd azokat titkosítani. Némi extra, hogy az SMS-eket is inkább titkosítva, WhatsApp felületen oldaná meg a Facebook vezetője.

Nehéz elképzelni, hogyan tervezi a kezelőfelületet a cég, elvégre az Instagram a vizualitásra utazik, a Messenger az üzenetküldő funkciókban gazdag, míg a WhatsApp éppen az egyszerűségével hódít. Azonban figyelembe véve, hogy a Facebook tavaly rekord, hétmilliárd dolláros bevételt könyvelt el csak az utolsó negyedévben, kijelenthetjük, hogy tudnak valamit.

Zuckerberg elmondta, hogy a két felhasználó közötti titkosítás a WhatsApp egyik legnagyobb adu ásza és ezt szeretné kihasználni, hogy még népszerűbbek legyenek a kínált szolgáltatásaik. Az emberek szeretik biztonságban tudni magukat és az adataikat. Hatalmas sa potenciál egy olyan összefésült felület esetében, ahol megtalálható az összes Facebook felhasználó és azok is, akik számára a WhatsApp a fő üzenetváltási lehetőség, mint például India.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei