Új logót kap a Messenger

2020.10.16| Facebook

Új ikont kap a Messenger, ezzel is jelezve a megújulást és egy fontos új funkciót.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Facebook nyár eleje óta azon dolgozik, hogy egyesítse az Instagram üzenetkezelő rendszerét a saját Messenger alkalmazásával és most a vállalat az Messenger frissített megjelenését mutatta be új csevegési témákkal, egyedi reakciókkal és színesebb logóval kiegészítve.

A Messenger alkalmazás az utóbbi időben több lett, mint egy egyszerű csevegő kliens. Virtuális csevegőszobákkal és a Watch Together funkcióval a Facebook egyre változatosabb lehetőséget kínál a felhasználóknak, amivel kapcsolatba léphetnek egymással. Ennek a "váltásnak az üzenetküldés jövőjére" tükrözése érdekében a szolgáltatás új logót kap, amely az Instagramhoz hasonló, dinamikusabb színátmenettel rendelkezik.

Új logót kap a Messenger

A logóval együtt egy maroknyi új csevegési téma, egy új alapértelmezett csevegési szín és egyéni reakciók érkeznek, valamint már támogatja az Android 11 buborékjait is. Hamarosan további funkciók, például szelfimatricák és „eltűnési mód” is megjelenik, hogy még személyesebbé váljon a csevegés.

Mindezek az új dolgok szépek, de emlékünkben él még, amikor a Facebook újratervezte a Messengert egy egyszerűbb és gyorsabb kommunikációra összpontosító alkalmazássá.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei