iKupi lesz az iMessage mintájára?

2019.01.31| Seeking Alpha

Zuckerberg összevonna három chat programot az Apple iMessage példájára.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Facebook főnöke úgy tűnik, a korábbi pletykáknak megfelelően tényleg tervezi az Instagram, a Messenger és a WhatsApp üzenetek összefűzését pont úgy, ahogy az Apple teszi az SMS-ekkel és iMessage üzenetekkel. Az már biztos, hogy 2020 előtt erre nem kerül sor, azonban Mark úgy gondolja, a legjobb lenne ezeket az üzenetküldési csatornákat és az SMS-eket egyaránt egy app alá húzni, majd azokat titkosítani. Némi extra, hogy az SMS-eket is inkább titkosítva, WhatsApp felületen oldaná meg a Facebook vezetője.

Nehéz elképzelni, hogyan tervezi a kezelőfelületet a cég, elvégre az Instagram a vizualitásra utazik, a Messenger az üzenetküldő funkciókban gazdag, míg a WhatsApp éppen az egyszerűségével hódít. Azonban figyelembe véve, hogy a Facebook tavaly rekord, hétmilliárd dolláros bevételt könyvelt el csak az utolsó negyedévben, kijelenthetjük, hogy tudnak valamit.

iKupi lesz az iMessage mintájára?

Zuckerberg elmondta, hogy a két felhasználó közötti titkosítás a WhatsApp egyik legnagyobb adu ásza és ezt szeretné kihasználni, hogy még népszerűbbek legyenek a kínált szolgáltatásaik. Az emberek szeretik biztonságban tudni magukat és az adataikat. Hatalmas sa potenciál egy olyan összefésült felület esetében, ahol megtalálható az összes Facebook felhasználó és azok is, akik számára a WhatsApp a fő üzenetváltási lehetőség, mint például India.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei