Teljesen megújul a mobilos Facebook Messenger

2019.05.02| 91mobiles

Hamarosan egyetlen üzenetküldő alkalmazásból kezelhetjük a Facebook, az Instagram és a WhatsApp üzeneteinket.

A világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő szolgáltatása, de távolról sem nevezhetnénk hibátlan programnak a Facebook Messengert, amelyre mostmár az anyacég szerint is ráfér egy teljesen megújulás. Az F8 konferencián elhangzottak szerint a Facebook pontosan ezért szeretné kód szinten teljesen újraírni az appot, az új változatnál pedig a privacy és a gyorsaság is kiemelt szerepet kap.

A bejelentés szerint az új Messenger mérete a harmadára, körülbelül 30 MB-ra csökken, és a korábbiaknál sokkal gyorsabban fog futni a mobilokon, miközben néhány jól ismert funkciója is megváltozik. Mivel a cég számára kiemelten fontos, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben érhessük el a számunkra fontos embereket, ezért a People fület a Közeli ismerősök menüre cserélik. Az új Messenger emellett – ahogy arról már korábban is hallani lehetett - egyszerre fogja kezelni a Facebook, az Instagram és a WhatsApp fiókunkat, azaz nem lesz szükség más üzenetküldők használatára.

Teljesen megújul a mobilos Facebook Messenger

Újdonság lesz még az egyszerűen használható végpontok közti titkosítás és a videochat esetében is számíthatunk extra megosztási funkciókra, sőt a Facebook egy régi kérést is teljesíteni fog, elkészíti az asztali gépekre letölthető külön alkalmazást. A konferencián elhangzottak szerint a cég már egy ideje dolgozik a frissítésen, ám arról egyelőre nem tettek bejelentést, hogy mikor számíthatunk a teljesen megújult Messengerre.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei