Az üzenetekhez már nem kell Facebook fiók

2015.06.25| Facebook

A WhatsApp és egyéb, mobilkészülékeken első üzenetküldő alkalmazások úttörő szerepet játszottak a szolgáltatás kialakításában, de a Facebook Messenger eddig csak Facebook fiókkal volt hajlandó működni. Ennek vége.

A WhatsApp és egyéb, mobilkészülékeken első üzenetküldő alkalmazások úttörő szerepet játszottak a szolgáltatás kialakításában, de a Facebook Messenger eddig csak Facebook fiókkal volt hajlandó működni. Ennek vége. Mától akkor is lehet a Messengert teljes értékűen használni, ha valaki nem rendelkezik Facebook accounttal. Ehhez a program telepítése után egyszerűen a „Not on Facebook?” opciót kell választani, így saját telefonszámmal pillanatok alatt be lehet lépni. Ezután egy nevet és egy fotót kér az üzenetküldő, de ez minden. Semmilyen más adatra nincs szüksége. A rossz hír, hogy egyelőre Európában nem használható még ez a funkció, de várhatóan hamarosan érkezik és azok sem maradnak ki a Messengert használó barátok beszélgetéseiből, akik eddig csak más programmal tudták megoldani az ingyenes üzenetküldéseket.

Az üzenetekhez már nem kell Facebook fiókKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei