Újdonságokkal jön a Facebook

2013.05.10| Phone Arena

A friss hírek szerint a Facebook Home androidos kezelőfelület ma megújul és több opciót nyújt az eddigi, igencsak szegényes kínálathoz képest.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A friss hírek szerint a Facebook Home androidos kezelőfelület ma megújul és több opciót nyújt az eddigi, igencsak szegényes kínálathoz képest. Már csak órák vannak hátra a mintegy egy hónapja elérhető launcher frissítéséig, a TechCrunch pedig már tudja, mi várható. Az egyik ilyen újdonság a tálca lesz, ahova a kedvenc alkalmazásokat teheti ki a felhasználó, a másik pedig az új Dash Bar, ez váltja le a Messengert. Tehát minden balról jobbra húzáskor már nem a Messenger lesz látható, hanem automatikusan a chat head és a kontaktlista a beszélgetések gyors elkezdéséhez.

Újdonságokkal jön a Facebook

A Facebook Home egyébiránt egymilliós letöltéssel büszkélkedhet, amely a program minőségéhez képest nagyon jó, bár a Facebook egymilliárdos felhasználói táborához képest elenyésző. Mindenesetre érdekes tudni, hogy akik letöltötték a Home-ot, 25 százalékkal több időt töltenek a közösségi hálón mint előtte. Annak érdekében, hogy még több embert „megtartsanak”, érkezik egy telepítés utáni varázsló, amely végigvezeti az új felhasználót a funkciókon és bemutatja nekik a részleteket. A Facebook a fenti módosításokat a felhasználók visszajelzései alapján készítette, ám arra vonatkozóan nincs hírünk, hogy bővítik-e a kompatibilis telefonok listáját avagy sem.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei