Csapda: a Facebook Home kizár a világból!

2013.04.08| Facebook

Múlt héten mutatkozott be a Facebook Home, amely nem más mint egy, értelemszerűen a Facebook köré kreált kezelőfelület, androidos telefonokra, viszont meglepő csapdát rejt!

Múlt héten mutatkozott be a Facebook Home, amely nem más mint egy, értelemszerűen a Facebook köré kreált kezelőfelület, androidos telefonokra, viszont meglepő csapdát rejt! Az új launcher egy meglepő „újítást” is fel tud mutatni, egészen pontosan a felhasználót konkrétan képes teljesen kizárni a való életből és csak a virtuális valóságot engedélyezi, tekintve, hogy a Facebook Home nem képes együtt működni az Android értesítéseivel. Így tehát a Home nem mutatja a hívásokat, az SMS-eket, MMS-eket, az e-maileket, a Google Play, a naptár, az alkalmazás értesítéseket. Semmit! Természetesen megtekinthetők ezek is, ám a hozzáféréshez be kell zárni a FB Home-ot és valami másik kezelőfelületre váltani. A megdöbbentő funkció-hiány csak a Playből letöltött Home-ot érinti, a HTC First gyárilag ezzel a megoldással érkezik, így támogatja a teljes körű, rendszer szintű értesítést. További érdekesség még az adatgyűjtés kérdése.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A felröppent hírek ellenére a Facebook Home pontosan ugyanazokat a jogokat adja a usereknek mint a böngészőn vagy kliensen keresztüli hozzáférés esetén és ugyanazon biztonsági beállítások is vonatkoznak rá. Így tehát nem változik a felhasználó hollétéről való adatgyűjtés, mindössze annyi plusz információt kapnak a fejlesztők, hogy a Home-on belül milyen alkalmazások kerültek telepítésre, melyek felelősek plusz értesítésért, ám ezen információkat csak 90 napig tárolhatja a Facebook.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokTényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei