Megújult az Apex launcher

2013.05.09| Phone Arena

Az androidos készüléket birtoklók közül bizonyára sokan használnak a gyári kezelőfelület helyett valami más programot, nekik is szól ez a hír.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az androidos készüléket birtoklók közül bizonyára sokan használnak a gyári kezelőfelület helyett valami más programot, nekik is szól ez a hír. Aki még esetleg nem tette, mindenképpen próbálja ki az Apex launchert, hiszen ez a kezelőfelület kevés helyet és memóriát foglal, viszont rendkívüli módon személyre szabható. Ilyen extra opció a gyári megoldásokon kívül például a görgethető tálca, az egyedi ikonfelosztás a főképernyőn és a menüben is, a tálcára helyezhető widget, az eltüntethető feliratok, ikonok méretének megadása, menüben való mappakészítés lehetősége, szinte minden apróság személyre szabható. Az Apex 2.0 frissítés ma megérkezett a készülékekre, a Pro verziót használók pedig egy igen hasznos funkcióval lettek gazdagabbak, ez az Apex Értesítő, amely minden program esetében egy kis számmal jelzi, hogy hány olvasatlan értesítés tartozik az adott alkalmazáshoz, például e-mail, chat, SMS, naptár esetében. Érdemes kipróbálni az ingyenes változatot telefonon vagy tableten, hiszen mindkét típusú készüléket támogatja az Apex és ha bejött, akkor bizony az Apex Pro is megéri azt a 900 forintot.

Megújult az Apex launcherA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei