Sony Xperia Z kezelőfelület Galaxy mobilokra

2013.01.16| Phone Arena

Az XDA Developers egyik fejlesztője sikeresen portolta a Sony Xperia Z kezelőfelületét a Samsung Galaxy család több tagjára is.

Az XDA Developers egyik fejlesztője sikeresen portolta a Sony Xperia Z kezelőfelületét a Samsung S család több tagjára is. A Samsung Galaxy S II, a Samsung Galaxy S III, a Samsung Galaxy Note és Note II modellekre érhető el az Xperia készülékekről ismerős launcher, amely hajlandó jól együttműködni a TouchWIZ-es ROM-okkal. Amit kapnak a felhasználók, azok a szép, jellemzően szögletes képi világú Xperia widgetek (óra, időjárás, elmulasztott hívások, on-off gombok, Sony Notes app és widget), Xperia Z főképernyő, maximum 7 főképernyő, a menüben mappa készítési lehetőség, szép UI, átméretezhető widgetek, CWM-ből való telepítés/backup és még számos újdonság. Egyetlen hátrány, hogy a beállításokban a kezelőfelületre való Opciók lehetőség megnyomása FC-t okoz.

Sony Xperia Z kezelőfelület Galaxy mobilokra

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei