Widget hirek és információk

A One UI 5.0 frissítés praktikus akku widgetet hozhat

A One UI 5.0 frissítés praktikus akku widgetet hozhat

2022.10.17
| SamMobile
Bár a Samsung négy bétaverziót adott ki az Android 13-alapú One UI 5.0-ból a Galaxy S22 sorozathoz, nem mutatták be minden új funkcióját.
A legjobb iPhone 12 widgetek

A legjobb iPhone 12 widgetek

2020.11.09
| Phone Arena
Megmutatjuk, mik jelenleg a legjobb vagy leghasznosabb widgetek a főképernyőre, amit az iOS 14-gyel végre kihasználhatunk.
Akciós a Beautiful Widgets Pro

Akciós a Beautiful Widgets Pro

2014.04.04
| BGR
A widgetek a kezdetek óta az Android rendszer egyik legkedveltebb, személyre szabhatóságot növelő kiegészítői.
MWC 2014: Android widgetek a Nokia X-en

MWC 2014: Android widgetek a Nokia X-en

2014.02.26
| Phone Arena
A finn gyártó első androidos családjának érdekessége, bár nem túl meglepő, hogy az Android appok jelentős része telepíthető rájuk gond nélkül.
Készíts egyedi widgetet a telefonodra!

Készíts egyedi widgetet a telefonodra!

2014.01.27
| Phone Arena
Nem csak a képzelet játszik velünk, bárki készíthet saját, teljesen egyedi widgetet a Zooper Widget segítségével.
Megújult az Apex launcher

Megújult az Apex launcher

2013.05.09
| Phone Arena
Az androidos készüléket birtoklók közül bizonyára sokan használnak a gyári kezelőfelület helyett valami más programot, nekik is szól ez a hír.
HD Widgets: ahogy csak akarod

HD Widgets: ahogy csak akarod

2013.04.05
| Phone Arena
A HD Widgets legújabb kiegészítője, a fillérekbe kerülő Colourform segítségével bárki kiélheti a színesítés, egyedivé tétel iránti szeretetét.
Sony Xperia Z kezelőfelület Galaxy mobilokra

Sony Xperia Z kezelőfelület Galaxy mobilokra

2013.01.16
| Phone Arena
Az XDA Developers egyik fejlesztője sikeresen portolta a Sony Xperia Z kezelőfelületét a Samsung Galaxy család több tagjára is.
Android 4.2: ilyenek a záróképernyős widgetek

Android 4.2: ilyenek a záróképernyős widgetek

2012.11.13
| Android Central
Az Android 4.2 Jelly Bean frissítés elkezdődött, néhány készülékre már letölthető. Lássuk az egyik újítását, a lezárt képernyőnél annak feloldása nélkül használható widgeteket.
Android 4.2 Jelly Bean: mik az újdonságok?

Android 4.2 Jelly Bean: mik az újdonságok?

2012.10.30
| Phone Arena
Az Android rendszer 2008 októberében debütált, azóta számos rendszerfrissítés érkezett, itt a legújabb, az Android 4.2 Jelly Bean.
Itt a HD Widgets 3.0

Itt a HD Widgets 3.0

2012.06.07
| Into Mobile
A widgetek szerelmeseinek kötelező darab Androidon a HD Widgets, ebből most jelent meg a legújabb változat, amely számos újdonságot kínál.
Új Symbian Belle widgetek érkeznek

Új Symbian Belle widgetek érkeznek

2012.01.06
| Daily Mobile
A Nokia szerb oldaláról származik állítólag az alábbi kép, amelyet Dragan Stojanovic töltött fel a Twitterre.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei