Galaxy Note 2: megerősítve?

2012.06.28| Phone Arena

A Samsung Mobile Arabia Twitteren tett említést a várhatóan csak októberben bemutatkozó Samsung Galaxy Note 2 phabletről.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Samsung Mobile Arabia Twitteren tett említést a várhatóan csak októberben bemutatkozó Samsung Galaxy Note 2 phabletről. A nagyobbik dél-koreai gyártó Note-ja rendkívül sikeres lett hatalmas mérete ellenére is. A bejelentéskor, piacra kerüléskor a szakma és a közönség is húzta a száját a tényleg nagy készülékre, amely egy okostelefon és egy nettábla kombója. Az iránta való érdeklődés azonban rekordokat döntött, így egyértelmű, hogy szükség lesz egy utódra. Az egyébként nem hivatalos Samsung Mobile Arabia Twitteren említette a Note 2-t a Galaxy Beam és a Galaxy Tab 2 mellett, márpedig a Samsung i9300 Galaxy S III is elsőként az arab országokban jelent meg.

Galaxy Note 2: megerősítve?

Az eddigi hírek szerint a Note2 5.4 colos OLED kijelzővel vagy 5.5 colos, 1680×1050 képpont felbontású Super AMOLED megjelenítővel kerül piacra, de adott lehet a Samsung Exynos 5250 processzor, a 8 vagy 12 megapixeles kamera, az 1.5 gigabájt RAM, az S Beam, az S Voice, az NFC és az LTE-támogatás.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei