Facebook Home: mániákusoknak (videókkal)

2013.04.05| Engadget

Tegnap este Mark Zuckerberg hivatalosan is bemutatta a napok óta keringő pletykát, a Facebook Home-ot.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Tegnap este Mark Zuckerberg hivatalosan is bemutatta a napok óta keringő pletykát, a Facebook Home-ot. A Home gyakorlatilag nem más mint egy új, androidos kezelőfelület, amelyből egyébként is számos, nagyon jól használható érhető el a Google Playen. A launcher természetesen teljesen a Facebook köré építette fel az ikonokat, mindent, ahogy Zuckerberg fogalmazott: az „emberek köré”, ez a Cover Feed. Nincsenek widgetek, csak beúszó információk. Ennek megfelelően nem alkalmazások érhetők el főként, hanem még több Facebook információ a többi felhasználóról, mindezt úgy oldották meg, hogy egy igazán minimalista, egyszerű interfészt hoztak létre. A telefon bekapcsoláskor a Facebook értesítések rögtön alul láthatók, az érdektelen részek egyszerűen oldalra húzva eltüntethetők. A Chat Heads opcióval üzenetváltás közben – legyen szó Facebook chatről vagy akár SMS-ről –, látható a másik fél Facebook profilképe a sarokban, így gyorsan visszaváltható más funkcióról chatre a telefon. Emellett az ikon mellett egy kis számláló mutatja a még nem olvasott üzenetek számát is. A Facebook Home az április 12-i megjelenéskor csak néhány telefonra lesz elérhető – Samsung Galaxy S 4, Samsung i9300 Galaxy S III, Samsung N7100 Galaxy Note II, HTC One, HTC One X+ -, ám gyorsan nő majd a támogatott készülékek száma.

Facebook Home: mániákusoknak (videókkal)A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokTényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei