értesítés hirek és információk

Keresték a Samsungodat? Nem vagy egyedül

Keresték a Samsungodat? Nem vagy egyedül

2020.02.20
| SamMobile
A Samsung néhány órával ezelőtt kiakasztotta a felhasználói egy részét.
Már megint megújul a Facebook!

Már megint megújul a Facebook!

2015.10.29
| Phone Arena
A Facebook megújítja mobil kliensei értesítéseinek felületét, egészen pontosan az alapoktól újraírja azt a még jobb felhasználói élmény érdekében.
Exkluzív Windows Phone 8.1 bemutató

Exkluzív Windows Phone 8.1 bemutató

2014.07.16
| Nokia Conversations
Egyenesen a Nokiától származik a friss Windows Phone 8.1 bemutató videó, az OS frissítése tegnap este indult.
Videón a Windows Phone 8.1 dinamikus lockscreen

Videón a Windows Phone 8.1 dinamikus lockscreen

2014.07.07
| Phone Arena
Amikor a Microsoft hivatalosan is bejelentette a Windows Phone 8.1 rendszert a BUILD konferencián, az új funkciók között említette meg a dinamikus lockscreen jelenlétét, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára egyedileg személyre szabott lezárt képernyő-dizájnt készíteni.
Windows Phone 8.1: június 24-re tolva

Windows Phone 8.1: június 24-re tolva

2014.05.13
| GSM Arena
A Microsoft tegnap bejelentette, hogy a Windows Phone 8.1 csak június 24-től lesz elérhető.
Guiness rekord Windows Phone-nal

Guiness rekord Windows Phone-nal

2014.04.07
| Phone Arena
A Windows Phone 8.1 rendszerrel együtt debütált az úgynevezett Word Flow billentyûzet, amely gyakorlatilag a Swype módosított, WP-re optimalizált változata.
Hivatalos a Windows Phone 8.1

Hivatalos a Windows Phone 8.1

2014.04.03
| GSM Arena
A Microsoft tegnap este hivatalosan is lerántotta a leplet a Windows Phone 8.1 operációs rendszerrõl, amely számos új funkciót vonultat fel.
Meg se jelent, de már hamisítják

Meg se jelent, de már hamisítják

2014.02.26
| Into Mobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó alig két napja mutatta be a Samsung Galaxy S5 okostelefont, máris itt a kínai másolata.
Videó: 12 perc a Windows Phone 8.1-gyel

Videó: 12 perc a Windows Phone 8.1-gyel

2014.02.12
| Phone Arena
Ahogy arról reggel már írtunk, a Windows Phone 8.1 SDK-ja jelenleg a tesztelőknél, fejlesztőknél elérhető.
Notification centert kap a Windows Phone

Notification centert kap a Windows Phone

2014.02.11
| Phone Arena
A hetek óta sûrûsödõ pletykák után végre valami kézzel foghatóbb újdonságot is kapunk, több képernyõmentést az állítólagos értesítési központról, amely a Windows Phone 8.1-ben debütálhat.
LED rejtõzik a Moto X-ben

LED rejtõzik a Moto X-ben

2014.01.09
| Into Mobile
Az amerikai gyártó Motorola Moto X modelljének egyik hibája az értesítési LED hiánya. Pedig valójában nem is hiányzik.
Komolyabb személyre szabás jöhet a WP 8.1-ben?

Komolyabb személyre szabás jöhet a WP 8.1-ben?

2013.12.19
| WMPU
Friss, bár gyengébb minõségû fotó került napvilágra a minap, amely tanúsága szerint a Windows Phone 8.1 rendszer egyénileg módosítható értesítéseket is lehetõvét esz majd.
Csapda: a Facebook Home kizár a világból!

Csapda: a Facebook Home kizár a világból!

2013.04.08
| Facebook
Múlt héten mutatkozott be a Facebook Home, amely nem más mint egy, értelemszerűen a Facebook köré kreált kezelőfelület, androidos telefonokra, viszont meglepő csapdát rejt!

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei