Felejtse el a zászlóshajókat, a OnePlus Ace 3 lesz a jó választás!

2024.01.08| Android Central

Kínában debütált a OnePlus legújabb középkategóriás modellje, amely egyes országokban OnePlus 12R néven kerül a piacra.

  •   A OnePlus Ace 3 2024 első OnePlus-eszköze, amely az Ace 2-t követi, és jelentős műszaki frissítésekkel büszkélkedhet akár 1 TB tárhellyel.
  •   A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészletével működő Ace 3 Android 14-en alapuló ColorOS 14-en fut.
  •   A 6,7 hüvelykes LTPO AMOLED kijelzővel, akár 4500 nit csúcsfényerővel, az Ace 3 folytatja a OnePlus dizájn nyelvét, beleértve a kör alakú kameraszigetet és az ikonikus, három fokozatú riasztási csúszkát.

A OnePlus hivatalosan is bemutatta a OnePlus Ace 3-at a hazai pályára. Ez egy stabil felső-középkategóriás opció, amely Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel rendelkezik. A OnePlus Ace 3 a hónap végén a OnePlus 12-vel együtt globálisan debütál. De amikor először érkezik olyan területekre, mint India és az Egyesült Államok, várhatóan OnePlus 12R néven fog megjelenni. A közelgő R-márkájú OnePlus telefon január 23-án lép be a világpiacra.

Felejtse el a zászlóshajókat, a OnePlus Ace 3 lesz a jó választás!

A OnePlus legújabb olcsó telefonja dizájn tekintetében a zászlóshajók és a korábbi Ace modellek, például az Ace 2 és az Ace 2 Pro irányába mutat. Fordítsa meg, és máris egy sima, ívelt szélű OLED-képernyőt kap, középen lyukkal a szelfi kamera számára.

A hátlapon egy ismerős kerek kameramodul található, hármas kamerabeállítással. A fő sztár egy 50 MP-es (IMX890, f/1.8, OIS) szenzor. A OnePlus azt állítja, hogy a fotóalgoritmusokat egyenesen zászlóshajó modelljeiből vette. Ami a másodlagos felvételeket illeti, van egy 8 MP ultraszéles és egy 2 MP makró objektív.

Felejtse el a zászlóshajókat, a OnePlus Ace 3 lesz a jó választás!

A OnePlus nagy felhajtást csinált az Ace 3 képernyőjével kapcsolatban, és azzal büszkélkedhet, hogy némileg hasonlít a OnePlus 12 kijelzőjére. Ez egy 1,5K felbontású OLED-képernyőt jelent 120 Hz-es frissítési frekvenciával, amely 4500 nit csúcsfényerőt hoz a partiba, akár 800 nittel az egyéni fényerő-beállításokhoz. És ha ez nem lenne elég, a cég egy csomó szemvédő funkciót is bedobott a kalapba.

A burkolat alatt a OnePlus Ace 3 Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészletet rejt, ugyanazt az erőművet, amely a tavalyi OnePlus 11-et táplálta. A töltés 100W-os vezetékes támogatással gyerekjáték, de sajnos nincs vezeték nélküli töltés a kínálatban. A OnePlus a klasszikus figyelmeztető csúszkát is érintetlenül hagyta.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Ace 3 akár 16 GB LPDDR5x RAM-mal és akár 1 TB tárhellyel is ellátott lehet választástól függően. A legújabb szoftvert futtatja, amely az Android 14-en alapuló ColorOS 14-el indul. Ami a méreteket illeti, vékony, 163,30×75,27×8,8 mm a készülékház.

Felejtse el a zászlóshajókat, a OnePlus Ace 3 lesz a jó választás!

Ha az Ace 3-at nézi, választhat a Star Black, a Moon Sea Blue vagy a Rose Gold közül. Az árak Kínában 2599 CNY-tól, azaz körülbelül 365 dollártól kezdődnek, ami 256 GB tárhelyet és 12 GB RAM-ot jelent.

Ennek ellenére a kínai okostelefon-piac teljesen más történet, ezért ne fogadjon arra, hogy a OnePlus Ace 3/12R-t mindössze 365 dollárért megvásárolja az Egyesült Államokban. A OnePlus Ace 3 globális verziója sokkal pénztárcabarátabb lesz, mint a OnePlus 12.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08
| Vodafone
A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.
Sony Ericsson Xperia ray: vékony mobil extrém éles kijelzővel

Sony Ericsson Xperia ray: vékony mobil extrém éles kijelzővel

2011.06.23
A japán-svéd gyártó tegnap több telefont és kiegészítőket is bemutatott.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei