Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08| Vodafone

A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.

Az egyszerű, átlátható tarifarendszer legnagyobb előnye, hogy már a legalacsonyabb díjcsomagok esetén sem kell kompromisszumot kötnünk a hanghívások és a mobilnetezés között. A legfontosabb újdonság, hogy mostantól minden új tarifának része az EU roaming környezetben is használható Vodafone Pass csomag, amellyel kompromisszum nélkül használhatóak a legnépszerűbb közösségi applikációk. A Redesek ezen felül a legfontosabb chat alkalmazásokat is számolgatás nélkül használhatják csevegésre, telefonálásra vagy akár videóhívásra. A szolgáltató szinte minden új tarifájában jelentősen megemelte az adatkeretet, a hangalapú feltöltőkártyáknál pedig új ügyfeleknek június 5. és július 31. közötti aktiválás és feltöltés esetén 30 napig belföldön, június 12-től pedig az EU és további 6 ország területén felhasználható, 4 GB nyári adatnak örülhetnek. A meglévő feltöltőkártyás ügyfelek a Mobil Vodafone alkalmazásban aktiválhatják a nyári adatot.

Megújuló előfizetéses csomagok

Magyarországon a Vodafone vezette be elsőként a korlátlan hívást és korlátlan SMS-küldést lehetővé tevő csomagokat, majd szintén elsőként tett hatalmas lépéseket az EU-s roaming korlátok lebontásával. A portfólió mostani megújítását az az ügyféligény vezérelte, hogy mára a közösségi média alkalmazások ugyanúgy mindennapos részét képezik az életünknek, mint a hagyományos telefonálás vagy SMS-ezés, így ezeken a területeken ugyanolyan zavaró, ha korlátokba ütközünk, vagy nem érnek el minket azonnal. Ezért a szolgáltató mostantól valamennyi új Vodafone Red és Vodafone Go csomagba beépíti az újonnan bevezetett, EU roaming környezetben is használható Vodafone Pass szolgáltatásokat, ami új szintre emeli az ügyfélszabadságot, hiszen az előfizetők gondtalanul használhatnak olyan népszerű alkalmazásokat, mint a Facebook vagy az Instagram. A Vodafone Pass-ba tartozó applikációk használata ugyanis nem fogyasztja a csomagba foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók egészen addig, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

A Vodafone Go csomagokban a Social Pass révén korlátlan a Facebook, az Instagram és a Twitter használata, a Vodafone Red csomagokban pedig a közösségi oldalak mellett a Connect Pass által a Facebook Messenger, a WhatsApp és a Viber használata közben sem kell az ügyfeleknek az adatkeret miatt aggódniuk, függetlenül attól, hogy chatelés, videóhívás vagy live streaming funkcióban használják az említett platformokat.

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

Az egyéb mobilinternetes szolgáltatások gondtalan használatához a Vodafone Pass bevezetése mellett a csomagokba foglalt adatkeretek is jelentősen nőnek. A Vodafone Red EU+ csomagokat felváltó új Vodafone Red tarifacsomagok közül a legnagyobb, a havi 20 GB-os adatkerettel rendelkező Vodafone Red Platinum 24 hónapos szerződéssel, készülék nélkül, e-Pack csomaggal havi 14 990 forintba kerül. Hasonló feltételekkel a havi 8 GB-os adatforgalmi csomagot kínáló Vodafone Red Prime havi 12 990 Ft-ba, a havi 2 GB-os adatforgalmi keretet biztosító Vodafone Red Smart szolgáltatáscsomag pedig – a Vodafone Pass-szal együtt – havi 9990 Ft-ba kerül. A Vodafone Pass szolgáltatás a tarifa további részeivel megegyezően utazási célra ugyanúgy használható az EU területén, mint itthon.

Ezen csomagokhoz továbbra is díjmentesen aktiválható a Vodafone EU Roaming, mellyel a szolgáltatások utazási célra a már megszokott módon vehetők igénybe az EU és további 5 ország, Izland, Lichtenstein, Norvégia, Svájc és Törökország területén.

A Vodafone Pass-szal a közösségi oldalak használata a szintén megújuló Vodafone Go csomagokban is korlátlanná válik. A kisebb Vodafone Go csomag, a Vodafone Go Start havi 500 MB-os adatforgalmi kerettel, valamint 100 lebeszélhető perccel, vagy SMS-sel havi 2990 Ft-ba kerül 24 hónapos szerződéssel, készülék nélkül, e-Pack-kel. A Vodafone Go Extra a Vodafone Pass mellett havi 1 GB-os adatcsomagot, hálózaton belül korlátlan hívást és SMS-küldést, valamint már 200 perc hálózaton kívüli hívást biztosít, szintén 24 hónapos szerződéssel, készülék nélkül és e-Pack-kel havi 5990 Ft-ért.

Valamennyi új Vodafone tarifa megvásárolható a második előfizetés esetén akár 2000 forint havidíjkedvezményt kínáló Vodafone Family szolgáltatással is, a 25 év alattiaknak pedig 24 hónapra történő szerződéskötés esetén a Vodafone You +2GB adatot ad az új csomagok mellé is. A korábbi Vodafone csomagok előfizetői az új csomagokra díjmentesen, a szerződéses időszak meghosszabbítása nélkül válthatnak, így ők is élvezhetik a nagyobb adatkeretet a közösségi oldalak használatakor, és csomagtól függően a közösségi platformok és online kommunikációs csatornák korlátlan használatát is. A kis- és közepes vállalkozásoknak szóló Business Red csomagok változatlan formában érhetőek el, az új roamingszabályozást ugyanolyan módon alkalmazva, mint a lakossági Red csomagokban.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

2022.11.16
| FoneArena
A vivo X90 Pro9 2K E6 AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 2, 1 hüvelykes érzékelővel decemberben kerülhet forgalomba.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei