Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08| Vodafone

A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.

Az egyszerű, átlátható tarifarendszer legnagyobb előnye, hogy már a legalacsonyabb díjcsomagok esetén sem kell kompromisszumot kötnünk a hanghívások és a mobilnetezés között. A legfontosabb újdonság, hogy mostantól minden új tarifának része az EU roaming környezetben is használható Vodafone Pass csomag, amellyel kompromisszum nélkül használhatóak a legnépszerűbb közösségi applikációk. A Redesek ezen felül a legfontosabb chat alkalmazásokat is számolgatás nélkül használhatják csevegésre, telefonálásra vagy akár videóhívásra. A szolgáltató szinte minden új tarifájában jelentősen megemelte az adatkeretet, a hangalapú feltöltőkártyáknál pedig új ügyfeleknek június 5. és július 31. közötti aktiválás és feltöltés esetén 30 napig belföldön, június 12-től pedig az EU és további 6 ország területén felhasználható, 4 GB nyári adatnak örülhetnek. A meglévő feltöltőkártyás ügyfelek a Mobil Vodafone alkalmazásban aktiválhatják a nyári adatot.

Megújuló előfizetéses csomagok

Magyarországon a Vodafone vezette be elsőként a korlátlan hívást és korlátlan SMS-küldést lehetővé tevő csomagokat, majd szintén elsőként tett hatalmas lépéseket az EU-s roaming korlátok lebontásával. A portfólió mostani megújítását az az ügyféligény vezérelte, hogy mára a közösségi média alkalmazások ugyanúgy mindennapos részét képezik az életünknek, mint a hagyományos telefonálás vagy SMS-ezés, így ezeken a területeken ugyanolyan zavaró, ha korlátokba ütközünk, vagy nem érnek el minket azonnal. Ezért a szolgáltató mostantól valamennyi új Vodafone Red és Vodafone Go csomagba beépíti az újonnan bevezetett, EU roaming környezetben is használható Vodafone Pass szolgáltatásokat, ami új szintre emeli az ügyfélszabadságot, hiszen az előfizetők gondtalanul használhatnak olyan népszerű alkalmazásokat, mint a Facebook vagy az Instagram. A Vodafone Pass-ba tartozó applikációk használata ugyanis nem fogyasztja a csomagba foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók egészen addig, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

A Vodafone Go csomagokban a Social Pass révén korlátlan a Facebook, az Instagram és a Twitter használata, a Vodafone Red csomagokban pedig a közösségi oldalak mellett a Connect Pass által a Facebook Messenger, a WhatsApp és a Viber használata közben sem kell az ügyfeleknek az adatkeret miatt aggódniuk, függetlenül attól, hogy chatelés, videóhívás vagy live streaming funkcióban használják az említett platformokat.

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

Az egyéb mobilinternetes szolgáltatások gondtalan használatához a Vodafone Pass bevezetése mellett a csomagokba foglalt adatkeretek is jelentősen nőnek. A Vodafone Red EU+ csomagokat felváltó új Vodafone Red tarifacsomagok közül a legnagyobb, a havi 20 GB-os adatkerettel rendelkező Vodafone Red Platinum 24 hónapos szerződéssel, készülék nélkül, e-Pack csomaggal havi 14 990 forintba kerül. Hasonló feltételekkel a havi 8 GB-os adatforgalmi csomagot kínáló Vodafone Red Prime havi 12 990 Ft-ba, a havi 2 GB-os adatforgalmi keretet biztosító Vodafone Red Smart szolgáltatáscsomag pedig – a Vodafone Pass-szal együtt – havi 9990 Ft-ba kerül. A Vodafone Pass szolgáltatás a tarifa további részeivel megegyezően utazási célra ugyanúgy használható az EU területén, mint itthon.

Ezen csomagokhoz továbbra is díjmentesen aktiválható a Vodafone EU Roaming, mellyel a szolgáltatások utazási célra a már megszokott módon vehetők igénybe az EU és további 5 ország, Izland, Lichtenstein, Norvégia, Svájc és Törökország területén.

A Vodafone Pass-szal a közösségi oldalak használata a szintén megújuló Vodafone Go csomagokban is korlátlanná válik. A kisebb Vodafone Go csomag, a Vodafone Go Start havi 500 MB-os adatforgalmi kerettel, valamint 100 lebeszélhető perccel, vagy SMS-sel havi 2990 Ft-ba kerül 24 hónapos szerződéssel, készülék nélkül, e-Pack-kel. A Vodafone Go Extra a Vodafone Pass mellett havi 1 GB-os adatcsomagot, hálózaton belül korlátlan hívást és SMS-küldést, valamint már 200 perc hálózaton kívüli hívást biztosít, szintén 24 hónapos szerződéssel, készülék nélkül és e-Pack-kel havi 5990 Ft-ért.

Valamennyi új Vodafone tarifa megvásárolható a második előfizetés esetén akár 2000 forint havidíjkedvezményt kínáló Vodafone Family szolgáltatással is, a 25 év alattiaknak pedig 24 hónapra történő szerződéskötés esetén a Vodafone You +2GB adatot ad az új csomagok mellé is. A korábbi Vodafone csomagok előfizetői az új csomagokra díjmentesen, a szerződéses időszak meghosszabbítása nélkül válthatnak, így ők is élvezhetik a nagyobb adatkeretet a közösségi oldalak használatakor, és csomagtól függően a közösségi platformok és online kommunikációs csatornák korlátlan használatát is. A kis- és közepes vállalkozásoknak szóló Business Red csomagok változatlan formában érhetőek el, az új roamingszabályozást ugyanolyan módon alkalmazva, mint a lakossági Red csomagokban.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei