A magyar Vodafone-é Európa legnagyobb 4G roaming hálózata

2016.12.05| Vodafone

A téli üdülési- és síszezonra készülve a Vodafone Magyarország ügyfelei immár 100 országban élvezhetik a leggyorsabb mobilinternet szolgáltatásokat, miután a 4G roaming immár a századik országban, Uruguayban is elérhetővé vált.

Az Uruguayba látogató Vodafone ügyfelek a Világ Napijegy megváltásával az itthon megszokott feltételekkel használhatják telefonjukat, ugyanúgy ahogy további 71 az EU-n kívüli közelebbi, vagy távolabbi országban is. Az immár 100 országból álló 4G-s roaming partneri kör az elmúlt időszakban többek között olyan országokkal bővült ki, mint Bulgária, Moldova, Montenegró, Hong Kong, Ausztrália, Kína, az Egyesült Arab Emirátusok, Taiwan, Qatar, Equador, Argentína, vagy a századikként csatlakozó Uruguay.

A Vodafone ügyfelei így lényegesen több helyen élvezhetik az igazán gyors mobilinternet szolgáltatásokat és közel kétszer annyi országban roamingolhatnak 4G hálózaton, mint a versenytársak előfizetői. A Vodafone dinamikusan bővíti 4G roaming partnereinek számát, így ügyfelei egyre több országban már nemcsak egy, hanem legalább kettő 4G partnerhálózatot használhatnak külföldi utazásaik során, ezáltal szélesebb lefedettségi területen érhető el a leggyorsabb mobilinternet szolgáltatás külföldön. A magyarországi szolgáltatók közül jelenleg egyedül a Vodafone biztosít 4G roaming szolgáltatást olyan kiemelt utazási célországokban, mint Monaco, Mexikó, India, Kambodzsa, Jordánia, Peru, Brazília, Dél-Afrika, Törökország vagy Macedónia.

A magyar Vodafone-é Európa legnagyobb 4G roaming hálózata

A 4G-t Európa legnagyobb 4G partnerhálózatán* vehetik igénybe a Vodafone előfizetői, akik a lakossági és üzleti EU és EU+ csomagokkal a hazai feltételekkel megegyezően telefonálhatnak haza és a hazai adatforgalmi kerettel használhatják mobiljaikat az EU valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén. Az EU-n kívülre, akár a szomszédos nem EU-tagokhoz, akár Amerikába, Ázsiába, vagy Afrikába látogatók számára kínálja a Vodafone a jelenleg 72 országban használható Világ Napijegyet, amellyel ügyfelei napi két-három ezer forintért tudják a hazai feltételekkel megegyezően használni a telefonjaikat, akár a világ legtávolabbi részein is.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Red EU csomagok 2015. áprilisi bejelentésével a Vodafone volt az első, aki bevezette a forradalmi megoldást, amellyel ügyfelei az Európai Unió területén ugyanúgy használhatják mobiltelefonjaikat, mintha otthon lennének. A Red EU ügyfelek a roaming korlátok lebontásának köszönhetően az EU és a további 5 érintett ország területén 2015 áprilisától 2016 október végéig 246 millió megabájt adatot forgalmaztak, 122 millió percet beszéltek, 7 millió SMS-t küldtek el és ezzel az EU által szabályozott tarifákhoz képest több, mint 19 milliárd forintot spórolhattak meg.

Világ Napijeggyel látogatható országok:

  • Világ Napijegy – Afrika
    Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom, Ghána, Katar, Kenya, Mozambik
  • Világ Napijegy – Amerika
    Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Barbados, Bermuda, Bonaire, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Chile, Costa Rica, Curaçao, Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Egyesült Államok, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Kajmán-szigetek, Kanada, Kolumbia, Mexikó, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Suriname, Szt. Vincent és a Grenadine-szigetek, Trinidad és Tobago, Turks- és Caicos-szigetek, Uruguay
  • Világ Napijegy – K-Európa/Ázsia
    Albánia, Afganisztán, Ausztrália, Azerbajdzsán, Bosznia-Hercegovina, Dél-Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Fülöp-szigetek, Grúzia, Hongkong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kazahsztán, Kína, Macedónia, Makaó, Malajzia, Oroszország, Örményország, Srí Lanka, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland, Ukrajna


messenger whatsapp facebook twitter email

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA te telefonod is megkapta az Android 12-t?

A te telefonod is megkapta az Android 12-t?

2022.03.31
| GsmArena
A Samsung One UI 4.1 frissítést dobott a Galaxy A52s 5G, A71 5G és S20 FE 4G készülékekre!
Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

2022.04.29
| PhoneArena
Az iPhone 14 széria kijelzőjének kiszivárgása megerősíti az előlapon lévő notch-ot.
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.
Hivatalosan is Magyarországon a Xiaomi 12 sorozat

Hivatalosan is Magyarországon a Xiaomi 12 sorozat

2022.04.01
A Xiaomi Magyarországon is bemutatta vadonatúj készülékcsaládját, a Xiaomi 12-t, a 12 Pro-t, a 12-t és a 12X-t
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei