150 ezren lettek a Telenor Blue rajongói

2017.02.08| Telenor

Tavaly októberi elindulása óta már 150 ezer Telenor-ügyfél választotta a Telenor Blue havidíjas csomagokat.

 

A vállalat felmérése szerint a Blue-val rendelkező ügyfelek elégedettsége kimagasló, és leginkább a hálózaton belüli korlátlan hívás és a mobil adatforgalom mennyisége miatt kedvelik a tarifát. A Telenor Blue S, M, L és XXL lakossági számlás díjcsomagjait a változó mobilhasználati szokásokra reagálva vezette be a Telenor tavaly októberben. Mindegyik csomag – már a legolcsóbb, csupán 4290 forintos havidíjú Telenor Blue S is – korlátlan beszélgetést tesz lehetővé a Telenor hálózatán belül, míg a Blue L és XXL tarifák egyéb irányokba is korlátlan belföldi hívást tartalmaznak.

A Telenor Blue újdonsága, hogy a havidíj a különböző nagyságú mobilinternetes adatforgalom – a legnagyobb csomag esetében 10 GB – mellett a MyTV online tévészolgáltatás közszolgálati csomagját is magában foglalja, előfizetőik pedig az EU-n belül is belföldi árakon tudnak telefonálni és mobilinternetezni.

150 ezren lettek a Telenor Blue rajongói

A Telenor számlás előfizetőinek körében végzett kutatása

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

1+1 ajánlat Telenor Blue páros előfizetésekhez

A Telenor páros előfizetési akciójában most azok a meglévő és új ügyfelek, akik egyszerre kötnek két Telenor Blue előfizetésre két éves hűségszerződést – amelyek közül legalább az egyik új előfizetés –, mindkettő esetében 30 napig korlátlanul használhatják belföldön a Hipernetet. Az eddigi leghosszabb időszakra szóló ingyenes Hipernet-ajánlat mellett a páros előfizetés mellé azoknak, akik új okostelefon is vásárolnának az akcióban, a Telenor az előfizetéses alapárhoz képest akár 120 ezer forint készülékvásárlási kedvezményt is nyújt a promóció ideje alatt.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei