Még több mobilnetet ad a Telenor

2019.10.11| Telenor

A beszédet előnyben részesítők is találnak a korábbinál kedvezőbb lehetőségeket.

Még több adatkeretet tartalmazó csomagok, 100 GB mobilnetes tarifa már 7990 forintért, és korlátlan hálózaton belüli beszélgetés havi bruttó 5490 forintért: mindez elérhető a Telenor új lakossági számlás tarifáival. Az új Telenor XS és S, valamint Hiper M Talk, Hiper M Net, Hiper L és XXL tarifái között a Telenor meglévő és új lakossági számlás előfizetői egyaránt megtalálhatják a számukra ideális mennyiségű adatot vagy beszédet tartalmazó csomagokat.

Az új tarifacsomagok többsége a korábbinál több adatot tartalmaz, így az 1 GB-os belépő szintű Telenor XS csomag után következő, Telenor S névre hallgató csomagban már 3 GB található, és ezzel a tarifával korlátlan hálózaton belüli beszéd is elérhető, már havi bruttó 5490 forintos havidíjért, készülékvásárlás nélkül, 11 hónapos hűséggel, e-Komfort csomaggal.

Újdonság, hogy a közepes, M kategóriájú tarifacsomagokat gyakorlatilag klónozta a Telenor, így az ügyfelek kétféle Hiper M csomagból választhatnak aszerint, hogy inkább több mobilnetre, vagy korlátlan beszélgetésre van szükségük. A Hiper M Net csomagot a Telenor a 100 GB-os kiegészítő adatjegy népszerűségére építve hozta létre. Ebben 100 GB belföldi hipernetezés – amelyből 12 GB leforgalmazható az 1-es roaming díjzónában –, valamint 120 perc belföldi hívás található, és a csomag a Telenor S-nél részletezett feltételekkel már havi bruttó 7990 forintért elérhető.

A Hiper M Talk csomag ugyanakkora havidíjért minden belföldi hálózatba, és az 1-es roaming díjzónába szóló korlátlan beszédet tartalmaz, valamint 5 GB belföldi vagy EU-s mobilinternetes adatkeretet. A teljes, azaz a belföldi percek és SMS, valamint a hipernetezés esetében is korlátlanságra vágyóknak Hiper XXL néven érhető el számlás tarifacsomag, amellyel az EU-s roaming díjzóna országaiban a beszéd és az SMS terén is korlátlanság, valamint 25 GB adatkeret érhető el.

 

Telenor XS

Telenor S

Hiper M Net

Hiper M Talk

Hiper L

Hiper XXL

Belföldi mobilinternet

1 GB

3 GB

100 GB

5 GB

15 GB

korlátlan

Az adatkeretből az 1. roaming díjzónában felhasználható

1 GB

3 GB

12 GB

5 GB

15 GB

25 GB

Hálózaton belüli hívás

100 perc

korlátlan

120 perc

korlátlan

korlátlan

+ 50 db SMS az 1. roaming díjzónában

korlátlan

+ korlátlan SMS

Belföldi és 1. roaming díjzónában felhasználható hívás

100 perc

Bruttó havidíj 11 hónap havidíjkedvezmény miatti hűséggel, készülékvásárlás nélkül, e-Komfort csomaggal

2 990 Ft

5 490 Ft

7 990 Ft

7 990 Ft

9 990 Ft

15 990 Ft

Az új csomagok közül a Telenor XS és S, valamint a Hiper L mellé választhatók egyszeri, 30 napig érvényes, valamint havonta megújuló adatjegyek 1, 3, 5, 15, valamint 100 GB adatkerettel. A 18-26 év közötti fiatalok pedig továbbra is igénybe vehetik a YES! opciót, amellyel a 100 GB belföldi mobilinetet tartalmazó Hiper M Net tarifacsomagra kedvezményes, 5990 forintos havidíjért fizethetnek elő 1 évig.

A tarifacsomagok fenti árai készülékvásárlás nélkül, havidíjkedvezmény miatt vállalt 11 hónap hűséggel, e-Komfort csomaggal érvényesek. Ettől eltérő havidíjakkal az új tarifák elérhetők hűség nélkül, valamint kedvezményes készülékvásárlás esetén 2 év tarifahűséggel is. A Telenor korábbi számlás Telenor Blue+ tarifái 2019. október 15-től csak hűség nélküli konstrukcióban érhetők el, értékesítésüket pedig 2019. november 11-én lezárja a szolgáltató.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei