Új, Blue+ tarifacsomagok a Telenornál

2018.10.16| Telenor

Telenor Blue+ néven a Telenor Magyarország olyan új havidíjas tarifacsomagot vezet be, amely rugalmasan igazodik az igényekhez.

A legolcsóbb Telenor Blue+ tarifacsomag már havi 2990 forinttól elérhető, és akár 100 gigabájtos adatcsomagot is lehet rendelni hozzá, míg a felső kategóriás Telenor Blue+ XXL díjcsomag korlátlan hanghívást, SMS küldést és mobilinternetet<1> biztosít belföldön.

Az új Telenor Blue+ díjcsomagot 2018. október 16-ától lehet megrendelni ötféle változatban: Telenor Blue+ XS, S, M, L és XXL jelöléssel. A legolcsóbb, két év hűséggel mindössze havi 2990 forintba kerülő Telenor Blue+ XS csomag 100 perc belföldi hanghívást és 1 gigabájt mobilinternetet tartalmaz.

A Telenor Blue+ S és M díjcsomagot választók hálózaton belül korlátlanul beszélhetnek, díjcsomagjuk hálózaton kívül 100, illetve 250 perc beszélgetést tartalmaz 2 gigabájt és 4 gigabájt belföldi mobilnetes adatforgalom mellett. Ehhez képest a Telenor Blue+ L és XXL tarifacsomagok korlátlan belföldi telefonálást biztosítanak. A Telenor Blue+ L csomaghoz ezen felül 8 gigabájt mobilinternet jár, míg az XXL esetében a beszélgetés, a belföldi mobilnetezés és SMS küldés egyaránt korlátlan.

Az új, Telenor Blue+ tarifacsomagok hűségszerződés nélkül is megvásárolhatóak, de az ügyfelek igény szerint tizenegy hónapos hűséget vállalhatnak a választott tarifára, vagy huszonnégy hónapos hűséget a Telenorral. A tarifahűség vállalása állandó kedvezményt biztosít a Telenor Blue+ tarifa havidíjából, így érhető el az új tarifára a legalacsonyabb árpont, míg a huszonnégy hónapos Telenor hűségvállalás esetén, a tarifa nagysága szerint akár jelentős – nagyobb tarifák esetében magasabb – kedvezményszint érhető el új készülék vásárlása esetén.

 

Az  új, Telenor Blue+ tarifacsomagok részletes paraméterei:

Új, Blue+ tarifacsomagok a Telenornál

<1> A Telenor Blue+ XXL tarifacsomag napi 35 GB adatforgalmi limitet tartalmaz. Amennyiben az Előfizető az adott napon 35 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál, akkor legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Telenor 1000 Ft napidíjat jogosult kiszámlázni azon napokra, amikor az Előfizető a meghatározott limit felett adatmennységet használt fel.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

100 gigabájtos adatjegy hozza el a korlátlanság élményét

A Telenor Blue+ tarifáinak fontos újítása, hogy az ezt választó ügyfelek minden hónapban az adott időszakban számukra szükséges kiegészítő mobil adatjegyet választhatják hozzá. A 1, 3 és 5 gigabájtos adatjegyek mellett a Telenor Blue+ díjcsomagot használók mindössze havi 5000 forintért akár 100 gigabájtos adatjegyet is vásárolhatnak.  A bevezetési kampány részeként 2019. január 31-ig a 100GB-os adatjegyet a Telenor Magyarország bármely más számlás, lakossági tarifacsomagjához is megrendelhetik az érdeklődő ügyfelek, hogy kipróbálhassák annak előnyeit. A Telenor Blue+ díjcsomaggal a továbbiakban is elérhető marad ez az adatjegy. Az egyszeri adatjegyek bármelyike kombinálható egymással, illetve akár többször is megrendelhetőek egy számlacikluson belül.

Új tarifacsalád, megújult weboldal

Az új tarifacsalád bevezetésével párhuzamosan a Telenor Magyarország weboldala is megújult. A tavalyi évben elkezdett fejlesztéseknek köszönhetően az ügyfelek által leggyakrabban látogatott oldalak több mint 80%-a a címlapról mindössze két kattintással elérhetővé váltak. Ezt követte a mostani, a második fejlesztési hullám, amelyben a telenor.hu webshop kialakításának újragondolása, tökéletesítése volt az elsődleges cél. Az öthónapos, intenzív fejlesztést kéthónapos, ügyfelek bevonásával zajló tesztelés kísérte. A tesztelő csoport folyamatos visszajelzései alapján alakult ki a most nyilvánosan is elérhető felület, amellyel az ügyfélélmény további növelését kívánja biztosítani a Telenor már a közelgő karácsonyi időszakban is.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei