Új, Blue+ tarifacsomagok a Telenornál

2018.10.16| Telenor

Telenor Blue+ néven a Telenor Magyarország olyan új havidíjas tarifacsomagot vezet be, amely rugalmasan igazodik az igényekhez.

A legolcsóbb Telenor Blue+ tarifacsomag már havi 2990 forinttól elérhető, és akár 100 gigabájtos adatcsomagot is lehet rendelni hozzá, míg a felső kategóriás Telenor Blue+ XXL díjcsomag korlátlan hanghívást, SMS küldést és mobilinternetet<1> biztosít belföldön.

Az új Telenor Blue+ díjcsomagot 2018. október 16-ától lehet megrendelni ötféle változatban: Telenor Blue+ XS, S, M, L és XXL jelöléssel. A legolcsóbb, két év hűséggel mindössze havi 2990 forintba kerülő Telenor Blue+ XS csomag 100 perc belföldi hanghívást és 1 gigabájt mobilinternetet tartalmaz.

A Telenor Blue+ S és M díjcsomagot választók hálózaton belül korlátlanul beszélhetnek, díjcsomagjuk hálózaton kívül 100, illetve 250 perc beszélgetést tartalmaz 2 gigabájt és 4 gigabájt belföldi mobilnetes adatforgalom mellett. Ehhez képest a Telenor Blue+ L és XXL tarifacsomagok korlátlan belföldi telefonálást biztosítanak. A Telenor Blue+ L csomaghoz ezen felül 8 gigabájt mobilinternet jár, míg az XXL esetében a beszélgetés, a belföldi mobilnetezés és SMS küldés egyaránt korlátlan.

Az új, Telenor Blue+ tarifacsomagok hűségszerződés nélkül is megvásárolhatóak, de az ügyfelek igény szerint tizenegy hónapos hűséget vállalhatnak a választott tarifára, vagy huszonnégy hónapos hűséget a Telenorral. A tarifahűség vállalása állandó kedvezményt biztosít a Telenor Blue+ tarifa havidíjából, így érhető el az új tarifára a legalacsonyabb árpont, míg a huszonnégy hónapos Telenor hűségvállalás esetén, a tarifa nagysága szerint akár jelentős – nagyobb tarifák esetében magasabb – kedvezményszint érhető el új készülék vásárlása esetén.

 

Az  új, Telenor Blue+ tarifacsomagok részletes paraméterei:

Új, Blue+ tarifacsomagok a Telenornál

<1> A Telenor Blue+ XXL tarifacsomag napi 35 GB adatforgalmi limitet tartalmaz. Amennyiben az Előfizető az adott napon 35 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál, akkor legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Telenor 1000 Ft napidíjat jogosult kiszámlázni azon napokra, amikor az Előfizető a meghatározott limit felett adatmennységet használt fel.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

100 gigabájtos adatjegy hozza el a korlátlanság élményét

A Telenor Blue+ tarifáinak fontos újítása, hogy az ezt választó ügyfelek minden hónapban az adott időszakban számukra szükséges kiegészítő mobil adatjegyet választhatják hozzá. A 1, 3 és 5 gigabájtos adatjegyek mellett a Telenor Blue+ díjcsomagot használók mindössze havi 5000 forintért akár 100 gigabájtos adatjegyet is vásárolhatnak.  A bevezetési kampány részeként 2019. január 31-ig a 100GB-os adatjegyet a Telenor Magyarország bármely más számlás, lakossági tarifacsomagjához is megrendelhetik az érdeklődő ügyfelek, hogy kipróbálhassák annak előnyeit. A Telenor Blue+ díjcsomaggal a továbbiakban is elérhető marad ez az adatjegy. Az egyszeri adatjegyek bármelyike kombinálható egymással, illetve akár többször is megrendelhetőek egy számlacikluson belül.

Új tarifacsalád, megújult weboldal

Az új tarifacsalád bevezetésével párhuzamosan a Telenor Magyarország weboldala is megújult. A tavalyi évben elkezdett fejlesztéseknek köszönhetően az ügyfelek által leggyakrabban látogatott oldalak több mint 80%-a a címlapról mindössze két kattintással elérhetővé váltak. Ezt követte a mostani, a második fejlesztési hullám, amelyben a telenor.hu webshop kialakításának újragondolása, tökéletesítése volt az elsődleges cél. Az öthónapos, intenzív fejlesztést kéthónapos, ügyfelek bevonásával zajló tesztelés kísérte. A tesztelő csoport folyamatos visszajelzései alapján alakult ki a most nyilvánosan is elérhető felület, amellyel az ügyfélélmény további növelését kívánja biztosítani a Telenor már a közelgő karácsonyi időszakban is.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei