Telenor

Új, Blue+ tarifacsomagok a Telenornál

2018.10.16

Telenor Blue+ néven a Telenor Magyarország olyan új havidíjas tarifacsomagot vezet be, amely rugalmasan igazodik az igényekhez.

A legolcsóbb Telenor Blue+ tarifacsomag már havi 2990 forinttól elérhető, és akár 100 gigabájtos adatcsomagot is lehet rendelni hozzá, míg a felső kategóriás Telenor Blue+ XXL díjcsomag korlátlan hanghívást, SMS küldést és mobilinternetet<1> biztosít belföldön.

Az új Telenor Blue+ díjcsomagot 2018. október 16-ától lehet megrendelni ötféle változatban: Telenor Blue+ XS, S, M, L és XXL jelöléssel. A legolcsóbb, két év hűséggel mindössze havi 2990 forintba kerülő Telenor Blue+ XS csomag 100 perc belföldi hanghívást és 1 gigabájt mobilinternetet tartalmaz.

A Telenor Blue+ S és M díjcsomagot választók hálózaton belül korlátlanul beszélhetnek, díjcsomagjuk hálózaton kívül 100, illetve 250 perc beszélgetést tartalmaz 2 gigabájt és 4 gigabájt belföldi mobilnetes adatforgalom mellett. Ehhez képest a Telenor Blue+ L és XXL tarifacsomagok korlátlan belföldi telefonálást biztosítanak. A Telenor Blue+ L csomaghoz ezen felül 8 gigabájt mobilinternet jár, míg az XXL esetében a beszélgetés, a belföldi mobilnetezés és SMS küldés egyaránt korlátlan.

Az új, Telenor Blue+ tarifacsomagok hűségszerződés nélkül is megvásárolhatóak, de az ügyfelek igény szerint tizenegy hónapos hűséget vállalhatnak a választott tarifára, vagy huszonnégy hónapos hűséget a Telenorral. A tarifahűség vállalása állandó kedvezményt biztosít a Telenor Blue+ tarifa havidíjából, így érhető el az új tarifára a legalacsonyabb árpont, míg a huszonnégy hónapos Telenor hűségvállalás esetén, a tarifa nagysága szerint akár jelentős – nagyobb tarifák esetében magasabb – kedvezményszint érhető el új készülék vásárlása esetén.

 

Az  új, Telenor Blue+ tarifacsomagok részletes paraméterei:

<1> A Telenor Blue+ XXL tarifacsomag napi 35 GB adatforgalmi limitet tartalmaz. Amennyiben az Előfizető az adott napon 35 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál, akkor legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Telenor 1000 Ft napidíjat jogosult kiszámlázni azon napokra, amikor az Előfizető a meghatározott limit felett adatmennységet használt fel.

 

100 gigabájtos adatjegy hozza el a korlátlanság élményét

A Telenor Blue+ tarifáinak fontos újítása, hogy az ezt választó ügyfelek minden hónapban az adott időszakban számukra szükséges kiegészítő mobil adatjegyet választhatják hozzá. A 1, 3 és 5 gigabájtos adatjegyek mellett a Telenor Blue+ díjcsomagot használók mindössze havi 5000 forintért akár 100 gigabájtos adatjegyet is vásárolhatnak.  A bevezetési kampány részeként 2019. január 31-ig a 100GB-os adatjegyet a Telenor Magyarország bármely más számlás, lakossági tarifacsomagjához is megrendelhetik az érdeklődő ügyfelek, hogy kipróbálhassák annak előnyeit. A Telenor Blue+ díjcsomaggal a továbbiakban is elérhető marad ez az adatjegy. Az egyszeri adatjegyek bármelyike kombinálható egymással, illetve akár többször is megrendelhetőek egy számlacikluson belül.

Új tarifacsalád, megújult weboldal

Az új tarifacsalád bevezetésével párhuzamosan a Telenor Magyarország weboldala is megújult. A tavalyi évben elkezdett fejlesztéseknek köszönhetően az ügyfelek által leggyakrabban látogatott oldalak több mint 80%-a a címlapról mindössze két kattintással elérhetővé váltak. Ezt követte a mostani, a második fejlesztési hullám, amelyben a telenor.hu webshop kialakításának újragondolása, tökéletesítése volt az elsődleges cél. Az öthónapos, intenzív fejlesztést kéthónapos, ügyfelek bevonásával zajló tesztelés kísérte. A tesztelő csoport folyamatos visszajelzései alapján alakult ki a most nyilvánosan is elérhető felület, amellyel az ügyfélélmény további növelését kívánja biztosítani a Telenor már a közelgő karácsonyi időszakban is.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB
  Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB
  i-Shop Webáruház 64 840 Ft
  MobilEx Webáruház 65 465 Ft
  FirstPhone.hu 65 900 Ft
  Samsung Galaxy A20e 32GB Dual A202
  Samsung Galaxy A20e 32GB Dual A202
  EUmobil 46 470 Ft
  TopMobil 47 250 Ft
  MobilEx Webáruház 47 480 Ft
  Huawei P Smart Z Dual
  Huawei P Smart Z Dual
  i-Shop Webáruház 53 360 Ft
  TopMobil 53 400 Ft
  Planet GSM webshop 53 990 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei