Vezetékes net a Telenortól? Igen!

2020.11.05| Telenor

Vezetékes internetet kínál üzleti ügyfeleinek a Telenor. A háromféle Hiperline szolgáltatás eltérő igényekre szabott.

A vezeték nélküli szolgáltatások mellett már korlátlan vezetékes internet-hozzáférés is elérhető a Telenornál a közép- és nagyvállalati ügyfelek számára. A Hipernetre épülő mobilszolgáltatások mellett a szolgáltató ezzel kilép a „mobile-only” szerepből.

A Telenor mobilszolgáltatóként üzleti ügyfeleinek idáig mobilinternet alapú, kis- és nagyképernyős mobilinternetet biztosított, amelyek mellett egy szűkebb réteget M2M/IoT, tömeges SMS és mobilhíd megoldásokkal szolgált ki. A Telenor Hiperline vezetékes internet család bevezetésével mostantól az ismert mobilszolgáltatások mellett három típusú vezetékes hozzáférés közül is választhatnak az üzleti ügyfelek, akár kiegészítő, akár önálló szolgáltatásként. 

Vezetékes net a Telenortól? Igen!

  • Telenor Hiperline Bérelt Vonali szolgáltatás: A menedzselt bérelt vonali szolgáltatás fix telepítésű végpontokat (telephelyeket, irodákat) összekötő szolgáltatás. Lehetővé teszi akár távol lévő helyi vállalati hálózatok vagy szerverek hatékony és megbízható összekapcsolását
  • Telenor Hiperline Bérelt Vonali Internet szolgáltatás: bérelt vonali összeköttetésen keresztül nyújt nagysebességű internet-hozzáférési szolgáltatást, azaz kijáratot az internet hálózat felé, fix IP tartománnyal.
  • Telenor Hiperline IP VPN szolgáltatás: olyan magánhálózati szolgáltatás, amely több, fix telepítésű végpontot (telephelyeket) garantált, nagy sebességű, szimmetrikus kapcsolattal képes összekötni, és biztonságos privát hálózatot biztosít az előfizetők számára.

A három vezetékes szolgáltatás közös jellemzője a garantált, nagy sebességű, szimmetrikus le- és feltöltési sávszélesség választhatóan 2 és 1000 Mbps között, a 99,5%-os rendelkezésre állás, a 24/7-es ügyféltámogatás, a rövid telepítési idő és a rugalmas választási lehetőség a végpont kialakításának tekintetében: réz vagy optikai alapú kábeles, vagy dedikált vezetéknélküli összeköttetéssel. Ez utóbbi esetben a szolgáltatáshoz kapcsolt ügyfél irodájáig vagy telephelyéig az időigényes és sokszor problémás vezetékes kiépítés helyett dedikált, zárt frekvenciás vezetéknélküli kapcsolattal kerül kiépítésre, amellyel elkerülhetőek a telephelyen vagy épületek közötti fizikai hálózat kiépítése.

A Telenor Hiperline szolgáltatás igény szerint a hagyományos alközpontot kiváltó MobilAlközpont szolgáltatással, mobil mellékekkel vagy akár asztali GSM készülékekkel is kombinálható.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei