Vezetékes net a Telenortól? Igen!

2020.11.05| Telenor

Vezetékes internetet kínál üzleti ügyfeleinek a Telenor. A háromféle Hiperline szolgáltatás eltérő igényekre szabott.

A vezeték nélküli szolgáltatások mellett már korlátlan vezetékes internet-hozzáférés is elérhető a Telenornál a közép- és nagyvállalati ügyfelek számára. A Hipernetre épülő mobilszolgáltatások mellett a szolgáltató ezzel kilép a „mobile-only” szerepből.

A Telenor mobilszolgáltatóként üzleti ügyfeleinek idáig mobilinternet alapú, kis- és nagyképernyős mobilinternetet biztosított, amelyek mellett egy szűkebb réteget M2M/IoT, tömeges SMS és mobilhíd megoldásokkal szolgált ki. A Telenor Hiperline vezetékes internet család bevezetésével mostantól az ismert mobilszolgáltatások mellett három típusú vezetékes hozzáférés közül is választhatnak az üzleti ügyfelek, akár kiegészítő, akár önálló szolgáltatásként. 

Vezetékes net a Telenortól? Igen!

  • Telenor Hiperline Bérelt Vonali szolgáltatás: A menedzselt bérelt vonali szolgáltatás fix telepítésű végpontokat (telephelyeket, irodákat) összekötő szolgáltatás. Lehetővé teszi akár távol lévő helyi vállalati hálózatok vagy szerverek hatékony és megbízható összekapcsolását
  • Telenor Hiperline Bérelt Vonali Internet szolgáltatás: bérelt vonali összeköttetésen keresztül nyújt nagysebességű internet-hozzáférési szolgáltatást, azaz kijáratot az internet hálózat felé, fix IP tartománnyal.
  • Telenor Hiperline IP VPN szolgáltatás: olyan magánhálózati szolgáltatás, amely több, fix telepítésű végpontot (telephelyeket) garantált, nagy sebességű, szimmetrikus kapcsolattal képes összekötni, és biztonságos privát hálózatot biztosít az előfizetők számára.

A három vezetékes szolgáltatás közös jellemzője a garantált, nagy sebességű, szimmetrikus le- és feltöltési sávszélesség választhatóan 2 és 1000 Mbps között, a 99,5%-os rendelkezésre állás, a 24/7-es ügyféltámogatás, a rövid telepítési idő és a rugalmas választási lehetőség a végpont kialakításának tekintetében: réz vagy optikai alapú kábeles, vagy dedikált vezetéknélküli összeköttetéssel. Ez utóbbi esetben a szolgáltatáshoz kapcsolt ügyfél irodájáig vagy telephelyéig az időigényes és sokszor problémás vezetékes kiépítés helyett dedikált, zárt frekvenciás vezetéknélküli kapcsolattal kerül kiépítésre, amellyel elkerülhetőek a telephelyen vagy épületek közötti fizikai hálózat kiépítése.

A Telenor Hiperline szolgáltatás igény szerint a hagyományos alközpontot kiváltó MobilAlközpont szolgáltatással, mobil mellékekkel vagy akár asztali GSM készülékekkel is kombinálható.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei