Több adatot ad a Telenor

2019.03.04| Telenor

A Telenor ügyfelei mostantól az otthoni internetezésre szánt tarifacsomagokban is nagyobb adatkerettel gazdálkodhatnak.

A megújult Hipernet Home+ tarifák kedvező áron nyújtanak havi 30, 60, illetve 150 GB-os belföldi adatkeretet, amelyek mellé további, éjszaka felhasználható adat jár. A fogyasztók folyamatosan növekvő adatigénye az otthoni mobilinternetezés terén is érvényesül, a Telenor ezért február 28-tól megújította az erre a célra kialakított lakossági tarifacsomagjait.

A Hipernet Home+ S, M és L tarifák megnövelt adatkerete és a Hipernet 4G, 4G+ hálózat gondtalan otthoni mobilnetezést tesznek lehetővé, ezzel pedig kiválthatják a vezetékes internetszolgáltatást. Ugyanakkor a tarifák nagy előnye az is, hogy az előfizetők a tarifához használt modemet vagy routert akkor is magukkal vihetik, ha alkalmanként több mobiladatra, vagy magukkal vihető wifi-hotspotra van szükségük, például egy hosszúhétvégén vagy a nyaralóban.

A havi 30, 60, vagy 150 GB-os belföldi adatkeret mellett a Hipernet Home+ csomagok ezzel megegyező mennyiségű (30, 60 illetve 150 GB) éjszakai adatot is kínálnak promóciós jelleggel. Ez az adatkeret este 23 óra és másnap reggel 8 között használható fel, vagyis az ebben az idősávban való belföldi mobilnetezés először az éjszakai adatkeretet fogyasztja a keret kimerítéséig. A Hipernet Home+ csomagok az Európai Unió országaiban felhasználható roaming adatkeretet is tartalmaznak.

Több adatot ad a Telenor

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ha több adatra lenne szükségük, az előfizetők a tarifák mellé extra 10, 30, vagy 100 GB-os egyszeri vagy megújuló adatjegyet is vásárolhatnak. A nagyobb adatcsomagokhoz otthoni mobilnetezéshez szükséges eszközöket is kínál a Telenor. Két év hűség vállalása esetén a Hipernet Home+ tarifákhoz most több, 0 forintért elvihető 4G modem vagy 4G router érhető el. Emellett a családi használatra ideális Alcatel 1T 7” tab pedig Huawei E 5785h routerrel együtt, Hipernet Home+ S tarifával 2 éves hűséggel 4990 forintért vásárolható meg a szolgáltató üzleteiben; március közepétől a Huawei T5 10” tab is elérhető lesz az új Hipernet Home+ tarifacsomagokkal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei