Itt a Telenor karácsonyi ajánlata

2020.11.19| Telenor

Minden igényre választ adó ajánlatokkal készül karácsonyra a Telenor. Az új családi tarifákkal a gyerek is bevonható a HiperCsoportba.

A karácsonyi időszakra készülve a Telenor portfóliója olyan speciális ajánlatokkal bővül, melyek adat- és hívástartalma eltérő generációs igényekhez illeszkedik. A gyerekeknek, kamaszoknak és időseknek szóló tarifák így kifejezetten ideálisak ahhoz, hogy a HiperCsoport szolgáltatás részeként a család minden tagja megtalálja a neki megfelelő számlás előfizetést. Mivel a csoporton belül korlátlan híváslehetőség jár, bármikor el is érhetik egymást. Karácsonyra az idősek biztonságát szolgáló megoldások is elérhetők a szolgáltatónál.

Az idei ünnepek – ahogy a Telenor reprezentatív kutatása is alátámasztotta – nem úgy telnek majd, mint ahogy megszoktuk: sokan tervezik, hogy az ünnepi együttlét részben vagy egészben online telik majd, így az egyes korosztályok igényére alakított mobil-megoldások felértékelődhetnek.

A tavalyi karácsonyi időszak újdonsága volt a Telenornál a HiperCsoport szolgáltatás, amelyben minimum két aktív, hűségben lévő számlás Hiper tarifa-előfizetés összevonásával az előfizetők csoportot alakíthatnak, a tagoknak pedig olyan kedvezmények járnak, mint a csoporton belüli korlátlan beszélgetés és a havidíj-kedvezmény. A Telenor erre a népszerű koncepcióra építi az idei karácsonyi ajánlatait is.

Telenor Junior: 6-14 éveseknek

A gyerekek első mobilos előfizetéséhez ajánlott tarifa a korosztály mobilozási szokásainak megfelelően az adatra koncentrál: havi 5 GB belföldi adatkeretet tartalmaz kedvező áron. A tarifához ajánlott készülék a Moto E6 Play, amely nagy, 5,5 inches kijelzőjével és 32 GB belső memóriájával (mely 256 GB-ra bővíthető) ideális az iskolás korosztálynak.

Telenor Teen: 14-18 éveseknek

A Z-generáció tagjainak netből sosem elég: a 14-18 éveseknek szóló tarifacsomag havi belföldi 100 GB adatkeretet, valamint 120 perc lebeszélhetőséget tartalmaz. De a fiataloknak 18 éves kor felett is elérhető 100 GB Hipernet kedvezményes áron, a Hiper M Net számlás tarifacsomaghoz 26 éves korig igénybe vehető YES! opció ajánlattal.

Telenor Senior: 65 év felett

HiperCsoport tagjaként a Telenor legkedvezőbb áron elérhető számlás ajánlata a Telenor Senior, amivel elkerülhető a kártyás egyenlegfeltöltéssel való bajlódás. A HiperCsoporton belüli korlátlan beszélgetés mellé havi 50 perc belföldi beszélgetés és az 500 MB adatkeret ad plusz biztonságot.
Az időseknek nem mindig ideális az okostelefon, ezért a hazai mobilpiacon egyedülálló tarifához a Telenor két, kifejezetten nekik szánt készüléket is bevezet. A nagy gombos Doro 7010 és a Blaupunkt BS06 kagylótelefon egyaránt rendelkezik SOS gombbal, amelynek megnyomását követően az eszköz előre megadott telefonszámokat kezd el hívni.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Itt a Telenor karácsonyi ajánlata

A fenti tarifák igénybevehetősége életkorhoz kötött: az előfizetőnek a szerződéskötéskor, azt követően pedig évente szükséges igazolni a tarifa használójának életkor szerinti jogosultságát.

SOS: Segélyhívó eszköz és egészségügyi segélyvonal szolgáltatás

Az idős hozzátartozók biztonságáról való gondoskodáshoz a Telenornál mostantól elérhető a 0-24 órában hívható, országos segítségnyújtó SOS Központ szolgáltatás. A vészhelyzet esetén hívható SOS Központban egészségügyi végzettségű diszpécserek olyan krízishelyzetekben segítik a gyors megoldást, mint például elesés, rosszullét, eszméletvesztés. A havidíjas szolgáltatás havonta 990 forintért érhető el a Telenornál hűség nélkül, és SOS-gombbal ellátott eszközzel javasolt megrendelni.

Az SOS Központ szolgáltatáshoz kifejezetten javasolt időseknek és családtagjaiknak, de anélkül is hasznos a MyKi Spot. Az SOS-gombbal és helymeghatározóval ellátott, nyakba, övre, táska pántjára akasztható eszköz helyzete egy okostelefonos app segítségével távolról nyomon követhető, valamint beállíthatók rajta veszély esetén hívható telefonszámok, amiket az SOS gomb megnyomását követően az eszköz elkezd hívni. Ha ilyenkor a családtagok közül épp senki sem tudja felvenni a telefont, az SOS Központnál akkor is kicsöng a hívás.

Itt a Telenor karácsonyi ajánlata

A kutyák sem maradnak ki a karácsonyi ajándékozásból – biztonság a szilveszteri tűzijáték idejére

Nyomkövető, helyzetjelző eszközökhöz ideális a most startolt Telenor Track tarifa. A kifejezetten alacsony, hűség nélkül 490 forintos havidíjért elérhető csomag havi 1GB, 32/32 Kbps maximális le- és feltöltési sebességgel biztosított mobiladatot tartalmaz – ez pont elegendő a kutyás nyomkövető eszközök adatigényéhez. A tarifa a Blaupunkt GS02 eszközzel vásárolható meg: a cseppálló, a kutya nyakörvére fűzhető GPS-helymeghatározó kütyü és a hozzá tartozó app segítségével követhető, merre kóborolt el kedvencünk.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei