Ajándék a Telenortól karácsonyra

2018.11.23| Telenor Jó Kimondani

Telefonok 0 Ft-ért, 3 nap ajándék hívás vagy net, díszdobozos adatjegy, taxiút jókívánságért a szolgáltató ünnepi ajánlataiban.

A Telenor idei karácsonyi ajánlatában amellett, hogy minden telefonját elvihetővé teszi 0 Ft-os kezdőrészlettel Telenor Blue+ tarifával, valami igazán fontosnak is szeretne hangot adni: a jó dolgoknak, amelyeket jó kimondani, mégpedig az ügyfelei bevonásával. A jókimondani weboldalon bárki feltöltheti videós karácsonyi jókívánságait, amelyek közül a Telenor decemberben többet is szerepeltet tévéreklámjaiban és online felületein. A szolgáltató emellett minden feltöltött kívánság után 1000 Ft-ot jótékony célra ajánl fel.

Karácsonyi kampányában a Telenor a hazai piacon egyedülálló koncepció részeként megosztja reklámidejét az emberekkel, és lehetőséget ad arra, hogy jókívánságokat, üzeneteket juttathassanak el szeretteiknek, barátaiknak. November 22. és december 31. között videó formájában bárki feltöltheti ünnepi jókívánságát a jókimondani.hu weboldalon, az üzenetek pedig december 1. és 31. között visszaköszönnek a vállalat reklámfelületein; így a tévében futó reklámokban, az online és közösségimédia-felületeken, valamint a Telenor-üzletekben is.

A jókívánságok feltöltésével a Telenor ügyfelei jótékony ügyet is támogatnak, a mobiltársaság ugyanis minden, a jókimondani.hu-ra feltöltött videó után 1000 Ft-ot adományoz a KórházSuli Alapítványnak. A szervezet tartós kórházi ellátásra szoruló gyerekek tanulását segíti önkéntes középiskolások és egyetemisták bevonásával.

Ajándékötletek nem csak mobilfanatikusoknak

November 22. és január 31. között a Telenor minden telefonját elvihetővé teszi 0 Ft-os kezdőrészlettel az ügyfelek igényeihez hónapról hónapra rugalmasan igazodni képes Telenor Blue+ tarifákkal, 2 év hűséggel. Emellett 10 kiemelt készüléket nem csak elvinni, de megvásárolni is 0 Ft-os áron lehet majd meghatározott Telenor Blue+ tarifával.

Ezek: a Samsung Galaxy sorozatából az S8, A8, J6; a Huawei P20, P20 Lite, valamint a Y7 Prime 2018; továbbá a Nokia 7.1 készülékek. Azok, akik a telefon mellett vagy helyett egyéb okoskészülékeket vagy kiegészítőket keresnek ajándékba, a Telenor üzleteiben és online is találnak akciós tartozékajánlatokat.

Azok számára, akik idén karácsonyra mobilinternetet szeretnének ajándékba adni, ideális választás a Telenor 100 GB-os adatjegy-kuponja, amely 5000 Ft-ért lesz elérhető a szolgáltató üzleteiben december 1. és január 31. között, a 100 GB-os kuponok pedig április 30-ig válthatóak be. Az adatjegyet az üzletekben limitált kiadású formában, a ChocoMe manufaktúra díszdobozos csokoládéjába csomagolva is meg lehet majd vásárolni a készlet erejéig.

Ajándék a Telenortól karácsonyra

A Telenor ajándékkal is készült ügyfelei számára. December 20-ig aktiválható, SMS-ben kiküldött ajánlatában ügyfelei választhatnak, hogy december 24-26. között 3 napon át díjmentes hanghívást vagy korlátlan belföldi adathasználatot szeretnének-e kapni.

A Taxify alkalmazással karöltve a Telenor november 25. és december 23. között útjára bocsátja a Telenor jókívánság buszt, amit Budapest legfrekventáltabb területein lehet majd igénybe venni. A normál taxiként üzemelő busz a Taxify appon keresztül rendelhető meg, és az útért nem pénzzel, hanem a buszban rögzíthető videóüzenetekkel lehet majd fizetni. Ezen kívül a Telenor 30 üzletében egy-egy postaládát, valamint előre felbélyegzett képeslapokat helyez el, hogy ügyfelei ilyen módon is üzenhessenek szeretteiknek.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei