Aktiváld a Telenor ajándék 100GB-ját!

2020.12.22| Telenor

December 22-től aktiválható és egészen december 27-ig használható a Telenor egyszeri 100 GB-os belföldi adatjegye.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

December 22-től aktiválható és egészen december 27-ig használható a Telenor egyszeri 100 GB-os belföldi adatjegye, amely most kedvezményes áron mindössze 500 forintért vásárolható meg. A szolgáltató decemberi hétvégékre szánt 100 GB-os egyszeri, kiegészítő adatjegye – amelyből 1 GB felhasználható az 1. roaming díjzónában – lakossági, kisvállalkozói, flottás számlás vagy kártyás, hangalapú publikus vagy zártkörű tarifát használó ügyfelek számára érhető el.

A kedvezményes, mindössze 500 forintba kerülő adatjegy december 22-től előfizetésenként egyszer aktiválható a MyTelenor alkalmazásban, és december 27-én éjfélig érvényes. A kisvállalati ügyfelek emellett SMS-ben is megrendelhetik a XMAS100 szó 1744-es számra történő küldésével. A MyTelenor app Androidra elérhető a Play Áruházban, iOS-re az AppStore-ban, valamint a Huawei AppGallery-ben.

Aktiváld a Telenor ajándék 100GB-ját!

Szintén hozzájárulhat a gondtalan ünnepi kapcsolattartáshoz az a december 31-ig megrendelhető kedvezmény, amelyet a Telenor az otthoni tanulás és munkavégzés támogatására nyújt a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) hordozható mobilinternet lakossági felhasználók számára. A 30 napra szóló, egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat minden Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet, MyHipernet Home és Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági előfizető igénybe veheti iskolai igazolás nélkül is. A megrendeléséről bővebb információ itt olvasható.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei