Karácsonyra ajándék a Telenortól

2017.11.16| Telenor

Korlátlan élményt és extra időt ad karácsonykor a Telenor.

Az emberek többségének legnagyobb problémája a karácsonyi készülődésben, hogy úgy érzik, semmire nincs idejük. Ezért a Telenor most időt ad: Hello Telenor csomagjával szolgáltatásainak legjavát, azaz korlátlan belföldi mobilinternetet, hanghívást és SMS-ezét kínál 3 hónapon keresztül havi 5990 Ft-ért. A korlátlan Telenor-élményt kipróbáló ügyfeleknek elegendő ezután, mobilozási szokásaikat megismerve meghozni hosszú távú döntésüket, hogy milyen tarifa illik hozzájuk leginkább.

A május 15-e óta elérhető, korlátlan belföldi mobilinternetet kínáló Telenor Hello Data tarifacsomag felhasználóinak egy napi adatforgalma átlagosan 1,21 GB, és a tarifa bevezetése óta ez az érték folyamatosan növekszik – korábban ez az érték egy mobilnetező akár teljes havi forgalmát jelentette. A felhasználók körében végzett elégedettség-kutatásból* kiderült, hogy 91%-uk maximálisan elégedett a Hipernet hálózat sebességével és 84%-uk ugyanígy vélekedik a Telenor országos hálózati lefedettségéről is.

Akik a Telenor korlátlan csomagját választották, meglátásuk szerint a korábbinál több mobiladatot használnak, ritkábban bajlódnak „wifi-vadászattal”, ami kényelmesebbé teszi mindennapjaikat. Több online zenét hallgatnak, a spontaneitás lehetőségét kihasználva gyakrabban indítanak videóhívásokat és a korábbinál bátrabban, több adatot forgalmaznak külföldön. Adatforgalmi mennyiség szempontjából vezető a YouTube+MyTV összesített párosa, ezt a böngészés, a Facebook + Messenger páros, majd az online zene streaming (pl. Deezer, Spotify, online rádiózás, stb.) követi. A karácsony közeledtével a felhasználói szokások és az emberek visszajelzési alapján tovább tervezett a szolgáltató.

Karácsonyra ajándék a Telenortól

A Telenor Hello Data használóinak 70%-a azonnal ajánlaná barátjának vagy családtagjának a korlátlan mobilinternetes tarifacsomagot. A megkérdezettek 38%-ának vagy nincs is vezetékes internet előfizetése, vagy már felmondta, vagy tervezi megszüntetni azt, mivel annyira elégedett a korlátlan mobilinternetes csomagjával. A felhasználók 96%-a nyilatkozott úgy, hogy hosszú távon is meg szeretné tartani Telenor Hello Data tarifáját.

„Hello Telenor” – karácsonyra korlátlanságot és időt ad a Telenor a tökéletes döntésre

A karácsony közeledtével a Telenor kisebb csoporton felmérve, majd egy országos, reprezentatív kutatással hitelesítve megállapította, hogy miben segíthet egy mobilszolgáltató az embereknek a karácsonyi időszak alatt. A kutatás eredményeiből kirajzolódott, hogy a karácsonnyal összefüggésben sokaknak a rohanás, a rendelkezésre álló idő szűksége és a túl sok kötelezően meghozandó döntés jelentik a fő kihívást. Annak érdekében, hogy ezeken a terheken enyhítsen, a Telenor most időt ajándékoz. Azon újonnan csatlakozó ügyfeleinek, akik nem tudják eldönteni, hogy melyik tarifacsomag illik leginkább hozzájuk most a Hello Telenor tarifával 3 hónapon keresztül korlátlanul beszélhetnek, SMS-ezhetnek, mobilinternetezhetnek belföldön, mindössze havi 5 990 Ft-ért; ráérnek a próbaidőszak végén meghozni a döntést, hogy melyik Telenor tarifát válasszák hosszú távon. Az ajánlatban a korlátlanság eleve gondtalansággal párosul, egyben lehetőséget ad az embereknek, hogy ez alatt az idő alatt kipróbálják a Telenor nyújtotta mobil-élményt, kockázat nélkül felmérjék saját mobilhasználati szokásaikat, belekóstoljanak a gondtalan mobilhasználat világába. 

A karácsonyi akcióban a Samsung J3 2006 okostelefon 0 Ft-ért érhető el, 2 év hűségvállalással, melynek első három hónapjában a Hello Telenor korlátlansága biztosított, a hosszú távú tarifa kiválasztásában pedig a Telenor szakemberei segítenek a kialakult felhasználói szokások alapján. A különleges ajánlat 2017. november 16-tól 2018. január 31-ig vagy visszavonásig érhető el lakossági és kisvállalati ügyfelek számára.

December 1-től a meglévő ügyfeleinek hűségét is karácsony-könnyítő meglepetésekkel hálája meg a Telenor. A különleges adventi kalendárium formájában érkező napi meglepetések mellett az adventi vasárnapok különleges szerepet játszanak majd.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei