Olcsón és 5000 mAh-s akksival kapható a Honor X6

2022.11.03| Honor

Már elérhető itthon is kedvező áron a Honor X6, hosszú üzemidejőt biztosító akkumulátorral, tripla kamerarendszerrel és bővíthető tárhellyel.

A Honor X6, a megbízható X-széria legújabb tagja hazánkban is elérhető már. A telefon egy 5000 mAh-s< akkumulátorral, egy 50 megapixeles hátlapi kamerát magába foglaló háromkamerás rendszerrel, bővíthető tárhellyel és 4GB+64GB-os memóriával érkezik.

A Honor X6 5000mAh-s akkumulátorával akár 17 órán keresztül lehet videót streamelni online, 18 órán át böngészni a közösségi médiát vagy 31 órát hallgatni zenét – mindezt egy töltéssel. A Honor X6 hátlapján három kamera található, aminek része egy 50MP-es fő, egy 2MP-es makró és egy 2MP-es mélységi kamera.

6,5”-os FullView kijelzőjével a Honor X6 látványos élményt biztosít, a különböző funkciók pedig gondoskodnak a felhasználók szemeinek védelméről is. Az Eye Comfort és a Dark módokkal kellemesebbé válik az okostelefon használata, a beállítások pedig különféle felhasználói helyzetekhez kínálnak optimális lehetőségeket közvetlen napfényben vagy akár kevésbé megvilágított helyeken.

Az egyedi eBook móddal fekete-fehérre vált a Honor X6 kijelzője, ami még jobb olvasási élményt biztosít. A 64GB ROM mellett a Honor X6 microSD kártyával akár 1TB-ig bővíthető. Manapság ritka erény.

Az okostelefonon az Android 12-n alapuló Honor Magic UI 6.1 fut. A Honor Share-rel gyorsan lehet vezeték nélkül adatokat átvinni más Honor készülékekre, beleértve az okostelefonokat, tableteket és laptopokat. A kezdőképernyő widgetjei is személyre szabhatók, és az alkalmazások megnyitása nélkül is hozzá lehet férni információkhoz, ami tovább javítja a hatékonyságot és a produktivitást.

A Honor X6 két színben, éjfekete és óceánkékben érhető el, Magyarországon az eMAG kínálatában már elérhető 79.990 forintos áron.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Nokia 500 is 1GHz-en ketyeg

    A Nokia 500 is 1GHz-en ketyeg

    2011.08.02
    A nokia ismét fellebbentette a fátylát egy készüléke felõl, nem is akármilyen készülékrõl. A Nokia 500 névre hallgató Symbian alapokon nyugvó vasról van szó, amely processzor órajele a piac fejlõdésének irányához igazodva 1 GHz-es órajelen ketyeg majd.
    Telefonok millióival van súlyos gond, a Samsungnál a labda

    Telefonok millióival van súlyos gond, a Samsungnál a labda

    2023.03.23
    | Tech Crunch
    A Google biztonsági kutatóegysége megkongatta a vészharangot egy sor sebezhetőség miatt, amelyet bizonyos Samsung chipekben talált.
    Kis pénz, nagy tudás, megérkezett a Xiaomi Mi Note 10 Lite

    Kis pénz, nagy tudás, megérkezett a Xiaomi Mi Note 10 Lite

    2020.05.01
    | GSM Arena
    A kínai gyártó lerántotta a leplet legújabb, igazán pénztárcabarát mobiljáról, ez a Mi Note 10 Lite.
    Ajándék a Telenortól karácsonyra

    Ajándék a Telenortól karácsonyra

    2018.11.23
    | Telenor Jó Kimondani
    Telefonok 0 Ft-ért, 3 nap ajándék hívás vagy net, díszdobozos adatjegy, taxiút jókívánságért a szolgáltató ünnepi ajánlataiban.