Az iPhone és a vezeték nélküli töltés

2017.08.22| Phone Arena

Hosszú évek után végre lesz wireless töltés az iPhone-okban.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A friss hírek legalábbis arra utalnak, hogy az ősz elején megjelenő Apple iPhone 7s, az Apple iPhone 7s Plus, valamint a különleges Apple iPhone 8 egyaránt rendelkezik majd vezeték nélküli töltési lehetőséggel. Először az Apple szakértő John Gruber csiripelte Twitteren a wireless töltés megjelenését és már ő is megjegyezte, hogy a töltőpadokat természetesen külön lehet majd megvásárolni, a gyári csomagban nem jár a különleges tartozék a modellekhez.

A vezetékmentes töltéshez fontos az előzetes tesztelés, már csak azért is, mert egyrészt ilyen technológiával még nem dolgozott az Apple, másrészt az üveg burkolat blokkolhatja a szükséges mágneses jeleket, így megakadályozhatja vagy éppen extrém mód lelassíthatja a töltési folyamatot.

Az iPhone és a vezeték nélküli töltés

A képeket a kínai Weibon találtuk meg, állítólag az érkező Apple töltőpad alkatrészeit mutatják. Jó hír, hogy amennyiben helyesek az információk, úgy ezek szerint az Apple a Qi szabványt használja majd. Elképzelhető az is, hogy az iPhone-ok csak az iOS 11.1 frissítés után lesznek képesek kihasználni a wireless töltést, ezzel egyidőben dobják majd csak ténylegesen piacra a töltőpadot.

Az iPhone és a vezeték nélküli töltés

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei