A Nokia 500 is 1GHz-en ketyeg

2011.08.02
Címkék:

A nokia ismét fellebbentette a fátylát egy készüléke felõl, nem is akármilyen készülékrõl. A Nokia 500 névre hallgató Symbian alapokon nyugvó vasról van szó, amely processzor órajele a piac fejlõdésének irányához igazodva 1 GHz-es órajelen ketyeg majd.

A nokia ismét fellebbentette a fátylát egy készüléke felõl, nem is akármilyen készülékrõl. A Nokia 500 névre hallgató Symbian alapokon nyugvó vasról van szó, amely processzor órajele a piac fejlõdésének irányához igazodva 1 GHz-es órajelen ketyeg majd. A fejlesztés és egy új okostelefonnal való elõrukkolás éppen idõszerû volt a már csõd szélén álló cég számára.

A Nokia 500 is 1GHz-en ketyeg

A készülék legnagyobb elõnye talán az ár/érték aránya lehet majd, hiszen 150 eurós árról beszélnek, amely körülbelül 50.000 Ft-nak felel majd meg! Ez nem is rossz, fõleg ha figyelembe vesszük, hogy ezért az összegért kapunk egy olyan készüléket, amely 3,2 hüvelykes, 360x640 képpont megjelenítésére képes kijelzõvel szerelik. Továbbá 5 megapixeles fixfokuszos kamerát, amely legnagyobb hátránya már látatlanban is talán a VGA videók felvételi minõsége lehet. (Egy 5 mp-eles kamerától nem ezt várja az ember, noha a pixelek száma nem minden), ugyanakkor számos kényelmi funkció rendelkezésre áll majd, mint példálul digitális iránytû, gravitációs és fénymérõ érzékelõk, HSDPA, valamint 2 GB belsõ memória, ami MicroSD kártyával akár 32 gigabájtra is bõvíthetõ lesz.

A Nokia 500 is 1GHz-en ketyeg

A 99 grammos készülék üzemidejérõl egy 1110 mAh-es akkumulátor gondoskodik majd. A fiatalos lendületért pedig a 6 különbözõ szín lesz felelõs. Lehet, hogy a Nokia ezt a készüléket tényleg eltalálta és a "Symbian Anna" rendszer is bírni fogja a tempót? Kíváncsi leszek rá, noha egy-két dologról le kell mondanunk az elfogadható ár érdekében...További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokÚj tarifacsomagok a Vodafone-nál

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08
| Vodafone
A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Mégis tudja a wireless töltést a Huawei P30

Mégis tudja a wireless töltést a Huawei P30

2019.03.29
| GSM Arena
Mindössze egyetlen apróság, egy különleges tok kell hozzá.
Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei