Olcsón és 5000 mAh-s akksival kapható a Honor X6

2022.11.03| Honor

Már elérhető itthon is kedvező áron a Honor X6, hosszú üzemidejőt biztosító akkumulátorral, tripla kamerarendszerrel és bővíthető tárhellyel.

A Honor X6, a megbízható X-széria legújabb tagja hazánkban is elérhető már. A telefon egy 5000 mAh-s< akkumulátorral, egy 50 megapixeles hátlapi kamerát magába foglaló háromkamerás rendszerrel, bővíthető tárhellyel és 4GB+64GB-os memóriával érkezik.

Olcsón és 5000 mAh-s akksival kapható a Honor X6

A Honor X6 5000mAh-s akkumulátorával akár 17 órán keresztül lehet videót streamelni online, 18 órán át böngészni a közösségi médiát vagy 31 órát hallgatni zenét – mindezt egy töltéssel. A Honor X6 hátlapján három kamera található, aminek része egy 50MP-es fő, egy 2MP-es makró és egy 2MP-es mélységi kamera.

6,5”-os FullView kijelzőjével a Honor X6 látványos élményt biztosít, a különböző funkciók pedig gondoskodnak a felhasználók szemeinek védelméről is. Az Eye Comfort és a Dark módokkal kellemesebbé válik az okostelefon használata, a beállítások pedig különféle felhasználói helyzetekhez kínálnak optimális lehetőségeket közvetlen napfényben vagy akár kevésbé megvilágított helyeken.

Olcsón és 5000 mAh-s akksival kapható a Honor X6

Az egyedi eBook móddal fekete-fehérre vált a Honor X6 kijelzője, ami még jobb olvasási élményt biztosít. A 64GB ROM mellett a Honor X6 microSD kártyával akár 1TB-ig bővíthető. Manapság ritka erény.

Az okostelefonon az Android 12-n alapuló Honor Magic UI 6.1 fut. A Honor Share-rel gyorsan lehet vezeték nélkül adatokat átvinni más Honor készülékekre, beleértve az okostelefonokat, tableteket és laptopokat. A kezdőképernyő widgetjei is személyre szabhatók, és az alkalmazások megnyitása nélkül is hozzá lehet férni információkhoz, ami tovább javítja a hatékonyságot és a produktivitást.

Olcsón és 5000 mAh-s akksival kapható a Honor X6

A Honor X6 két színben, éjfekete és óceánkékben érhető el, Magyarországon az eMAG kínálatában már elérhető 79.990 forintos áron.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Nokia 500 is 1GHz-en ketyeg

A Nokia 500 is 1GHz-en ketyeg

2011.08.02
A nokia ismét fellebbentette a fátylát egy készüléke felõl, nem is akármilyen készülékrõl. A Nokia 500 névre hallgató Symbian alapokon nyugvó vasról van szó, amely processzor órajele a piac fejlõdésének irányához igazodva 1 GHz-es órajelen ketyeg majd.
Telefonok millióival van súlyos gond, a Samsungnál a labda

Telefonok millióival van súlyos gond, a Samsungnál a labda

2023.03.23
| Tech Crunch
A Google biztonsági kutatóegysége megkongatta a vészharangot egy sor sebezhetőség miatt, amelyet bizonyos Samsung chipekben talált.
Kis pénz, nagy tudás, megérkezett a Xiaomi Mi Note 10 Lite

Kis pénz, nagy tudás, megérkezett a Xiaomi Mi Note 10 Lite

2020.05.01
| GSM Arena
A kínai gyártó lerántotta a leplet legújabb, igazán pénztárcabarát mobiljáról, ez a Mi Note 10 Lite.
Ajándék a Telenortól karácsonyra

Ajándék a Telenortól karácsonyra

2018.11.23
| Telenor Jó Kimondani
Telefonok 0 Ft-ért, 3 nap ajándék hívás vagy net, díszdobozos adatjegy, taxiút jókívánságért a szolgáltató ünnepi ajánlataiban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei