Nemzetközi vizeken a Xiaomi Mi Watch Color

2020.06.19| XDA Developers

A Xiaomi Mi Watch Color okosóra globálisan is piacra kerülhet Mi Watch Revolve néven.

A Canalys piacelemző cég ma jelentést tett közzé, amelyben azt állítja, hogy az intelligens órák szállításai a COVID-19 ellenére 12%-kal növekedtek 2020 első negyedévében. Az Apple, a Huawei, a Samsung, a Garmin és a Fitbit volt az öt legnagyobb gyártó. A jelentésben említett egyik eladó a Xiaomi, amelynek termékei ismertek kivételes ár-érték arányért.

Noha a Xiaomi nem az top 5 intelligens órák gyártója, a cég nagy sikereket ért el más hordozható készülékkel és most az okosórák piacát is meghódítani tervezi, miután Kínában már kiadott két órát. A kínai vállalat felkészül a Xiaomi Mi Watch Color átnevezésére és a kínai piacon kívüli értékesítésre.

2019 novemberében a Xiaomi bejelentette a Mi Watch-ot, a cég első saját márkájú okos óráját, amely szintén a vállalat első terméke lett Google Wear OS-sel. Rögtön ismerős a forma, azt ugyanis az Apple Watch ihlette négyzet alakú kijelzőjével és a korona/gomb elhelyezésével. 2019 decemberében a Xiaomi az Amazfit GTR-hez hasonló formátumú és specifikációs lappal mutatta be az Watch Colort, amely kör alakú tárcsát és 1,39 hüvelykes 454×454 pixel felbontású AMOLED kijelzőt hozott.

Kínában a Watch Color körülbelül 112 dollárba kerül, nagyon kedvező árú okosóra. Érzékelők szempontjából pulzusmérővel, alvásmérővel, GPS, Bluetooth 5.0, NFC, iránytű, barométer, giroszkóp, gyorsulásmérő és környezeti fényérzékelő is található benne. Vízállósága legfeljebb 5 ATM, és akár 4 napig is kibírja a 420mAh-os akkumulátorral egyetlen feltöltéssel. A Mi Watch-csal ellentétben azonban a Watch Colour nem futtatja a Google Wear operációs rendszerét.

A Mi Watch alkalmazás legújabb verziójában új bejegyzést talált az XDA Developers „Mi Watch Revolve” felirattal. Az interneten keresve egy YouTube videót találtunk a spanyol eSavants-től, aki kicsomagolja ezt az új órát. A YouTuber szerint körülbelül 90 euróért vásárolták az AliExpress-ről.

Érdekes módon a nem kiadott Mi Smart Band 4C is megjelent a Mi Watch alkalmazásban. A Xiaomishka tech blog szerint a Mi Smart Band 4C várhatóan a Redmi Band átalakított változata lesz, amelyet áprilisban mutattak be.

Egyelőre ennyit tudunk a Xiaomi Mi Watch Revolve-ról és a Mi Smart Band 4C-ről. Mindkettő alapvetően a már meglévő, Kínában bevezetett hordható termékek lesznek új néven, tehát sajnos itt nincs semmi igazán új. A fokozott verseny azonban mindig örvendetes, és arra számítunk, hogy mindkét termék nagyon megfizethető lesz az induláskor.

 

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

2023.03.30
| Xiaomi
A Redmi Note 12 sorozat a csúcskategóriára jellemző funkciókat hozott a felső-közép kategóriába agresszíven lent tartott árakkal.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Igen olcsó okosóra mutatkozhat be kedden

Igen olcsó okosóra mutatkozhat be kedden

2015.11.23
| Phone Arena
Úgy hírlik, a november 24-i sajtótájékoztatón a Xiaomi bizony egy okosórát is bemutat.
A Xiaomi Watch S3 a vállalat első HyperOS-alapú okosórája

A Xiaomi Watch S3 a vállalat első HyperOS-alapú okosórája

2023.10.31
| Phone Arena
A Xiaomi múlt héten jelentős eseményt tartott Kínában, ahol számos új terméket jelentett be, köztük zászlóshajó telefont, okosórát, teljesen új operációs rendszert, TV-t, hűtőszekrényt és még egy mosógépet is.