Nemzetközi vizeken a Xiaomi Mi Watch Color

2020.06.19| XDA Developers

A Xiaomi Mi Watch Color okosóra globálisan is piacra kerülhet Mi Watch Revolve néven.

A Canalys piacelemző cég ma jelentést tett közzé, amelyben azt állítja, hogy az intelligens órák szállításai a COVID-19 ellenére 12%-kal növekedtek 2020 első negyedévében. Az Apple, a Huawei, a Samsung, a Garmin és a Fitbit volt az öt legnagyobb gyártó. A jelentésben említett egyik eladó a Xiaomi, amelynek termékei ismertek kivételes ár-érték arányért.

Noha a Xiaomi nem az top 5 intelligens órák gyártója, a cég nagy sikereket ért el más hordozható készülékkel és most az okosórák piacát is meghódítani tervezi, miután Kínában már kiadott két órát. A kínai vállalat felkészül a Xiaomi Mi Watch Color átnevezésére és a kínai piacon kívüli értékesítésre.

2019 novemberében a Xiaomi bejelentette a Mi Watch-ot, a cég első saját márkájú okos óráját, amely szintén a vállalat első terméke lett Google Wear OS-sel. Rögtön ismerős a forma, azt ugyanis az Apple Watch ihlette négyzet alakú kijelzőjével és a korona/gomb elhelyezésével. 2019 decemberében a Xiaomi az Amazfit GTR-hez hasonló formátumú és specifikációs lappal mutatta be az Watch Colort, amely kör alakú tárcsát és 1,39 hüvelykes 454×454 pixel felbontású AMOLED kijelzőt hozott.

Nemzetközi vizeken a Xiaomi Mi Watch Color

Kínában a Watch Color körülbelül 112 dollárba kerül, nagyon kedvező árú okosóra. Érzékelők szempontjából pulzusmérővel, alvásmérővel, GPS, Bluetooth 5.0, NFC, iránytű, barométer, giroszkóp, gyorsulásmérő és környezeti fényérzékelő is található benne. Vízállósága legfeljebb 5 ATM, és akár 4 napig is kibírja a 420mAh-os akkumulátorral egyetlen feltöltéssel. A Mi Watch-csal ellentétben azonban a Watch Colour nem futtatja a Google Wear operációs rendszerét.

A Mi Watch alkalmazás legújabb verziójában új bejegyzést talált az XDA Developers „Mi Watch Revolve” felirattal. Az interneten keresve egy YouTube videót találtunk a spanyol eSavants-től, aki kicsomagolja ezt az új órát. A YouTuber szerint körülbelül 90 euróért vásárolták az AliExpress-ről.

Nemzetközi vizeken a Xiaomi Mi Watch Color

Érdekes módon a nem kiadott Mi Smart Band 4C is megjelent a Mi Watch alkalmazásban. A Xiaomishka tech blog szerint a Mi Smart Band 4C várhatóan a Redmi Band átalakított változata lesz, amelyet áprilisban mutattak be.

Egyelőre ennyit tudunk a Xiaomi Mi Watch Revolve-ról és a Mi Smart Band 4C-ről. Mindkettő alapvetően a már meglévő, Kínában bevezetett hordható termékek lesznek új néven, tehát sajnos itt nincs semmi igazán új. A fokozott verseny azonban mindig örvendetes, és arra számítunk, hogy mindkét termék nagyon megfizethető lesz az induláskor.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

2023.03.30
| Xiaomi
A Redmi Note 12 sorozat a csúcskategóriára jellemző funkciókat hozott a felső-közép kategóriába agresszíven lent tartott árakkal.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Igen olcsó okosóra mutatkozhat be kedden

Igen olcsó okosóra mutatkozhat be kedden

2015.11.23
| Phone Arena
Úgy hírlik, a november 24-i sajtótájékoztatón a Xiaomi bizony egy okosórát is bemutat.
A Xiaomi Watch S3 a vállalat első HyperOS-alapú okosórája

A Xiaomi Watch S3 a vállalat első HyperOS-alapú okosórája

2023.10.31
| Phone Arena
A Xiaomi múlt héten jelentős eseményt tartott Kínában, ahol számos új terméket jelentett be, köztük zászlóshajó telefont, okosórát, teljesen új operációs rendszert, TV-t, hűtőszekrényt és még egy mosógépet is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei