Nagyon hasonlítani fog az elődjére a Google Pixel 7 Pro!

2022.05.06| GsmArena

A Google Pixel 7 Pro-ról korábban már kiszívárgott rendereket megerősítették!

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Google szokásos megjelenési ütemterve alapján a Pixel 7 Pro még elég messze van, várhatóan október környékén mutatják be. Ez azonban nem akadályozta meg, hogy a róla szóló szivárgások elkezdjenek ömleni - már februárban láttuk a kiszivárgott CAD-alapú rendereken, és ma az azokon a képeken ábrázolt kinézetet nagyjából megerősíti egy sor újonnan kiadott render, amely a telefont tokban mutatja.

Általában ezek a "telefontok" renderek a különböző tokgyártóktól származnak, akik előre megkapják a készülő készülékek pontos méreteit, valamint néhány, a tok gyártásához fontos részletet - például a gombok és a kameraszigetek helyét, ilyesmiket.

Amit tehát ezekből az új képekből kiolvashatunk, az az, hogy ahogyan a CAD-alapú renderek korábban egyértelművé tették, a hátlapon lévő kameravízió itt marad. Ez nem csak egy egyszeri alkalom volt a Pixel 6 család számára. Valójában a Pixel 7 Pro teljes dizájnja kísértetiesen emlékeztet elődjére, egészen az ívelt képernyőig, a hármas hátsó kamerarendszerig és a LED-villanó elhelyezéséig.

Annak ellenére, hogy az előlapi kamera nem része ezeknek a rendereknek, a pletykák szerint a Pixel 7 Pro-n is lesz egy középre helyezett szelfikamera, akárcsak a Pixel 6 Pro-n. A korábbi pletykák szerint a Pixel 7 Pro 6,7 hüvelykes QHD+ AMOLED kijelzőt kap 120 Hz-es frissítési frekvenciával és beágyazott ujjlenyomat-érzékelővel. A készüléket valószínűleg egy második generációs Google Tensor chipset fogja hajtani.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Látott már ennyire laggolni iPhone 14 Pro Maxot?

Látott már ennyire laggolni iPhone 14 Pro Maxot?

2023.03.23
| Twitter
Megdöbbentő videót mutatunk, ahol az iPhone 14 széria csúcsmodellje csúnyán elbukni látszik.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

2023.04.18
| 9to5 Mac
Az Ookla Q1 2023-as mobil teljesítményjelentésének egy aspektusa az, hogy az egyes készülékek hogyan viszonyulnak egymáshoz.
Letaszították a trónról az iPhone 14 Pro Max-ot!

Letaszították a trónról az iPhone 14 Pro Max-ot!

2023.01.23
| 9to5mac
Az iPhone 14 Pro Max elveszítette a leggyorsabb letöltési sebesség koronáját két androidos készülékkel szemben!