Látott már ennyire laggolni iPhone 14 Pro Maxot?

2023.03.23| Twitter

Megdöbbentő videót mutatunk, ahol az iPhone 14 széria csúcsmodellje csúnyán elbukni látszik.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

TechTherapy01 osztott meg Twitteren egy videót, ahol az Asphalt 9-et futtatták egyszerre egy Samsung Galaxy S23 Ultrán, egy Apple iPhone 14 Pro Maxon és egy Google Pixel 7 Pro okostelefonon. A videón jól látszik, hogy középen az iPhone 14 Pro Max durván laggol, ahogy egy filléres androidos készülék. Tényleg ekkora a gond vagy van valami a háttérben?

AppleLeaker hozzászólt kommentben, miszerint nem volt reális az összehasonlítás, mivel az iPhone-on 120fps volt beállítva, míg a másik két modell 60fps-sel futtatta ugyanazt a tesztet. 

Ezek után a különböző tech oldalak egymásnak estek, miszerint nem igaz és mindhárom készülék 120fps-sel dolgozott az Asphalt 9 esetében, majd felmerült a kérdés, hogy mennyit számít a kijelző 60 vagy 120Hz-es beállítása. A videó készítője annyit tett hozzá, hogy az összehasonlításban a leggyengébben teljesítő Google Pixel a kedvence és sajátja egyébként, csak egyszerűen be akarta mutatni, hogy a mindennapokban mire számíthatnak a vásárlók. 

Az mindenesetre biztos, hogy számít a játékon belüli fps érték, valamint a kijelző frissítési rátája is, ezek együtt erősen befolyásolják, mennyire és milyen gyorsan melegszik játék közben a hardver és ezt hogyan kezeli az adott telefon, hiszen túlmelegedésnél durván visszavesz a grafikából is a mobil a hűtés miatt. 

Az összehasonlítás készítője végül hozzáteszi, hogy a másik fél nem érti, miről is szólt a videó. Ez a videó azt mutatja, hogy a 14 Pro Max a rossz hőmenedzsment miatt könnyen throttle-ozik (visszavesz a teljesítményből a hűtés miatt). Továbbá, ahogy a legtöbb rajongó is gondolja, ő is inkább egy vajsima 60Hz-es képfrissítési frekvenciájú telefont használ, mint egy 120Hz-es, ám erős hajtás hatására változó teljesítményű modellt. Kinek mi, ugyebár.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei