Ez a telefon ugyanolyan jó üzemidőben, mint az iPhone 14 Pro Max!

2023.02.03| SamMobile

A most bemutatott csúcstelefon egyre több dicsérő szót kap a tesztelők körében.

A korai benchmarkok ugrást mutatnak a grafikus teljesítményben, az új hírek pedig azt jelzik, hogy a telefonok hűtése javult. A 8K-s videórögzítés már nem trükk, és mindezeken felül az akkumulátor élettartama állítólag csillago ötös, ami megfelel az iPhone 14 Pro Maxnak.

Ez a telefon ugyanolyan jó üzemidőben, mint az iPhone 14 Pro Max!

Számos teszt azt mutatja, hogy a Galaxy S22 Ultra, amilyen nagyszerű telefon volt (és még mindig az), nem bírt üzemidőben felérni az iPhone 14 Pro Max-hoz Úgy tűnik, hogy az Unpacked 2023-on bemutatott Galaxy S23 Ultra megoldotta ezt a problémát, annak ellenére, hogy a Samsung nem növelte az akkumulátor kapacitását 5000 mAh-ról.

A @theramalmedia szerint, aki hat napig használta a Galaxy S23 Ultrát, az akkumulátor élettartama valós használat mellett megegyezik az iPhone 14 Pro Maxéval. A Samsung telefonja pedig hasonló képernyő-bekapcsolási időt ér el, mint az Apple eddigi legjobb zászlóshajója.

A 2022-es zászlóshajóval megegyező akkumulátorkapacitással a Galaxy S23 Ultra jobb eredményt ért el az optimalizálás és a Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet révén, még akkor is, ha ez egy túlhajtható verzió, amely nagyobb teljesítményt nyújt, mint a normál SoC.

A jó hír az, hogy a teljes Galaxy S23 sorozat ugyanazt a Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészletet használja az egész világon. Ez azt jelentheti, hogy az alap Galaxy S23 és Plus modellek is lényegesen hosszabb üzemidőt érhetnek el, mint 2022-es társaik, főleg, hogy nagyobb akkumulátorral rendelkeznek (200 mAh-val), mint a Galaxy S22 és S22+.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei