Nézze meg a One UI 6.1-et a Galaxy S23 Ultrán!

2024.03.24| SamMobile

A Samsungnak sok időt vett igénybe, hogy a One UI 6.1-es frissítést a tömegekhez eljuttassa, de az X/Twitternek köszönhetően a Galaxy S23 Ultra tulajdonosai bepillantást nyerhetnek a One UI 6.1 működésébe.

Az Ice Universe által megosztott videón egy Galaxy S23 Ultra látható, amely a One UI legújabb verzióját futtatja, és bemutat néhány olyan változást, amelyet a frissítés hoz, beleértve a simább felhasználói felület animációit és az összes, mesterséges intelligencia által vezérelt funkciót.

Ez az első pillantásunk a One UI 6.1-re egy 2024 előtt piacra dobott eszközön. Ez azt sugallja, hogy a frissítés a hónap vége előtt valóban elindulhat. A Samsung kezdettől fogva azt mondta, hogy a One UI 6.1 márciusban érkezik, de minden nap, amikor a frissítés nem kerül a levegőbe, egyre nehezebb elhinnünk, hogy sikerülni fog.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Galaxy S23 sorozat (az FE-t is beleértve), a Galaxy Z Fold5, a Galaxy Z Flip5 és a Galaxy Tab S9 termékcsalád először kapja meg a One UI 6.1-et. Valószínűleg hamarosan más jogosult telefonok és táblagépek is megjelennek, bár a Samsung még nem árult e hivatalosan semmit az ügyben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei