10 dolog, amiért izgatottan várjuk a One UI 6.1-et

2024.03.27| SamMobile

A Samsung legújabb One UI 6.1-es frissítése majdnem megérkezett a régebbi Galaxy telefonokhoz, beleértve a Galaxy S23 sorozatot (beleértve az S23 Fan Edition telefont), a Galaxy Z Flip5-öt és a Galaxy Z Fold5-öt.

A One UI 6.1-et használta a SamMobile az elmúlt hetekben, köszönhetően a Galaxy S24 termékcsaládnak, de ez a One UI verzió hamarosan több millió Galaxy S eszközfelhasználóhoz is eljut egy firmware-frissítés révén. A közelgő kiadásra számítva összegyűjtötték a 10 legfontosabb okot, amiért érdemes izgatottnak lenni a One UI 6.1 érkezése miatt, és mindezt egy új videóban mutatták be. 

Nem teljesen világos, hogy a Galaxy S24 sorozaton elérhető One UI 6.1 bármelyik funkciója hiányzik-e a régebbi telefonokhoz készült frissítésből, de a legtöbb esetben a Galaxy S23 hamarosan nagyon szorosan utánozza az S24 élményét.

A Galaxy S23 és S23 FE, a Z Flip5 és a Z Fold5 felhasználók új kamerafunkciókat, jobb képfeldolgozást, akkumulátorvédelmi funkciókat, mesterséges intelligenciával működő képszerkesztést, számos más Galaxy AI funkciót a Samsung Notes- és internetfelhasználók számára, Generatív háttérképeket, Hangrögzítés átíró és összefoglaló eszközöket, tolmácsot, élő fordítóhívásokat és még sok mást hoz.

10 dolog, amiért izgatottan várjuk a One UI 6.1-et

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Meg kell jegyezni, hogy a Galaxy AI valószínűleg nem fog megjelenni a 2023-nál korábban kiadott telefonokra, amint azt a Samsung korábban említette. Másrészt megvan annak a lehetősége, bár csekély, hogy legalább néhány mesterséges intelligencia funkció megjelenjen az S22 sorozatban.

Hogy a Samsung pontosan mikor adja ki a One UI 6.1-et további telefonokhoz, arra még várunk, de az új bizonyítékok arra utalnak, hogy a vállalat még március vége előtt kiadja a frissítést. Március 28-án kiadhatja a One UI 6.1-et a Galaxy S23, S23+, S23 Ultra és S23 FE készülékekhez.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei