Ezek a mesterséges intelligencia funkciók hamarosan elérhetők Galaxy S23 Ultrára is

2024.02.06| Android Headlines

A Samsung piacra dobta a Galaxy S24 sorozatot olyan mesterségesintelligencia-funkciókkal, mint a Circle kereséshez, valós idejű nyelvi fordítás az eszközön, jegyzetösszegzés, mesterséges intelligencia által vezérelt képszerkesztés és még sok más.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ezek a mesterséges intelligencia-funkciók jelenleg kizárólag a Samsung legújabb zászlóshajóin érhetők el. Mindazonáltal voltak elvárások, hogy ezek az AI-szolgáltatások (vagy legalábbis néhány ezek közül) bekerüljenek a régebbi csúcskategóriás eszközökbe. A Samsung eddig nem árulta el, hogy melyik elődmodellben mely konkrét funkciók válnak elérhetővé.

Most a vállalat hivatalos webhelye úgy jegyzi a Galaxy S24 sorozat néhány exkluzív mesterséges intelligenciájú funkcióját, mint a Galaxy S23 Ultra „Hamarosan megjelenő” funkciója. Úgy tűnik, hogy a Galaxy S23 sorozat legalább néhány mesterséges intelligencia funkciót megkap utódjától. Nevezetesen, a Samsung négy ilyen mesterséges intelligencia funkciót említ – Circle to Search, Live Transcript, Note Assist és Photo Assist –, amelyek elérhetővé válnak a Galaxy S23 Ultra készüléken.

Amint azt Tarun Vats megjegyzi, a 2023 előtt piacra dobott eszközök nem kapnak mesterséges intelligencia kiegészítést a One UI 6.1 frissítéssel. A Samsung hivatalos oldalán található összehasonlító táblázat arra utal, hogy a Galaxy S22 Ultra, a Galaxy Z Fold4 és a Galaxy Z Flip4 nem lesz intelligensebb.

AI kiegészítések a Galaxy S23 Ultrához

Ha Galaxy S23 Ultra készüléket használ, és nem ismeri az említett mesterséges intelligencia funkciókat, itt van egy rövid leírás.

Az Élő fordítás funkció lehetővé teszi, hogy egy nem értett nyelvet valós időben lefordítson egy Ön által értett nyelvre. Lényegében lehetővé teszi, hogy több emberrel jobb és egyszerűbb módon lépjen kapcsolatba. Az összes feldolgozás a telefonon történik, így sem rossz jel, sem adatvédelmi aggályok nem merülnek fel. A válaszidőt illetően minden bizonnyal van még mit javítani, de ez várhatóan csak javulni fog az idő múlásával, ahogy a Samsung fejleszti az eszközön található modelljeit.

Egy másik említett funkció a „Note Assist”, amely összefoglalja a Samsung Notes szövegét, és lehetővé teszi az információk hatékony megragadását.

Ezek a mesterséges intelligencia funkciók hamarosan elérhetők Galaxy S23 Ultrára is

A Circle to Search egy másik hasznos funkció, amellyel nagyon egyszerűen kereshet a látottak között. Míg a funkció a Google Lens-t használja alapjaként, csak egy kört kell rajzolnia a dolog köré, amelyről szeretne többet tudni. Telefonja felismeri a témát, és kihasználja a Google rendszerét, miközben Önnek ki sem kell elhagynia az éppen használt alkalmazást.

Az S23 Ultra utolsó mesterséges intelligencia funkciója a Photo Assist. Segít jobb fényképek készítésében azáltal, hogy kisimítja a textúrákat és az éles széleket a Fotó módban készített képeken. Segítségével a fényképezőgép kiválaszthatja a legjobb objektívet a világítás, a zoom és a távolság alapján.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei