Ezek a mesterséges intelligencia funkciók hamarosan elérhetők Galaxy S23 Ultrára is

2024.02.06| Android Headlines

A Samsung piacra dobta a Galaxy S24 sorozatot olyan mesterségesintelligencia-funkciókkal, mint a Circle kereséshez, valós idejű nyelvi fordítás az eszközön, jegyzetösszegzés, mesterséges intelligencia által vezérelt képszerkesztés és még sok más.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ezek a mesterséges intelligencia-funkciók jelenleg kizárólag a Samsung legújabb zászlóshajóin érhetők el. Mindazonáltal voltak elvárások, hogy ezek az AI-szolgáltatások (vagy legalábbis néhány ezek közül) bekerüljenek a régebbi csúcskategóriás eszközökbe. A Samsung eddig nem árulta el, hogy melyik elődmodellben mely konkrét funkciók válnak elérhetővé.

Most a vállalat hivatalos webhelye úgy jegyzi a Galaxy S24 sorozat néhány exkluzív mesterséges intelligenciájú funkcióját, mint a Galaxy S23 Ultra „Hamarosan megjelenő” funkciója. Úgy tűnik, hogy a Galaxy S23 sorozat legalább néhány mesterséges intelligencia funkciót megkap utódjától. Nevezetesen, a Samsung négy ilyen mesterséges intelligencia funkciót említ – Circle to Search, Live Transcript, Note Assist és Photo Assist –, amelyek elérhetővé válnak a Galaxy S23 Ultra készüléken.

Amint azt Tarun Vats megjegyzi, a 2023 előtt piacra dobott eszközök nem kapnak mesterséges intelligencia kiegészítést a One UI 6.1 frissítéssel. A Samsung hivatalos oldalán található összehasonlító táblázat arra utal, hogy a Galaxy S22 Ultra, a Galaxy Z Fold4 és a Galaxy Z Flip4 nem lesz intelligensebb.

AI kiegészítések a Galaxy S23 Ultrához

Ha Galaxy S23 Ultra készüléket használ, és nem ismeri az említett mesterséges intelligencia funkciókat, itt van egy rövid leírás.

Az Élő fordítás funkció lehetővé teszi, hogy egy nem értett nyelvet valós időben lefordítson egy Ön által értett nyelvre. Lényegében lehetővé teszi, hogy több emberrel jobb és egyszerűbb módon lépjen kapcsolatba. Az összes feldolgozás a telefonon történik, így sem rossz jel, sem adatvédelmi aggályok nem merülnek fel. A válaszidőt illetően minden bizonnyal van még mit javítani, de ez várhatóan csak javulni fog az idő múlásával, ahogy a Samsung fejleszti az eszközön található modelljeit.

Egy másik említett funkció a „Note Assist”, amely összefoglalja a Samsung Notes szövegét, és lehetővé teszi az információk hatékony megragadását.

Ezek a mesterséges intelligencia funkciók hamarosan elérhetők Galaxy S23 Ultrára is

A Circle to Search egy másik hasznos funkció, amellyel nagyon egyszerűen kereshet a látottak között. Míg a funkció a Google Lens-t használja alapjaként, csak egy kört kell rajzolnia a dolog köré, amelyről szeretne többet tudni. Telefonja felismeri a témát, és kihasználja a Google rendszerét, miközben Önnek ki sem kell elhagynia az éppen használt alkalmazást.

Az S23 Ultra utolsó mesterséges intelligencia funkciója a Photo Assist. Segít jobb fényképek készítésében azáltal, hogy kisimítja a textúrákat és az éles széleket a Fotó módban készített képeken. Segítségével a fényképezőgép kiválaszthatja a legjobb objektívet a világítás, a zoom és a távolság alapján.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei