AI hirek és információk

Billentyűzet nélküli gépelés a Samsungtól

Billentyűzet nélküli gépelés a Samsungtól

2021.05.13
| Twitter
A Samsung egy láthatatlan, AI-jal működő billentyűzetet készített a telefonjához.
Villámtempóban fejlődik a mesterséges intelligencia

Villámtempóban fejlődik a mesterséges intelligencia

2021.04.25
| (X)
Az AI a koronavírus járvány egyik nagy nyertese, szakértők szerint 2025-re a globális AI-piac értéke elérheti a 60 milliárd dollárt.
A Huawei bemutatta Celiát, a Google Asszisztens riválisát

A Huawei bemutatta Celiát, a Google Asszisztens riválisát

2020.03.27
| Android Authority
A Huawei új személyi asszisztenst indított telefonjaihoz, az AI segítő neve Celia.
Te tudod, mi az az AI?

Te tudod, mi az az AI?

2019.01.24
| Huawei
A magyarok többségének fogalma sincs arról, hogy napi szinten használja a mesterséges intelligenciát.
Helio P90 chipset: erő a középkategóriának

Helio P90 chipset: erő a középkategóriának

2018.12.13
| Phone Arena
A MediaTek már ebben a hónapban elárulta, beszáll az 5G játékba az M70 modem chippel.
Ezeket tudja a jövendő telefonod

Ezeket tudja a jövendő telefonod

2018.07.09
| Honor
Egészen elképesztő dolgokat tud majd a jövendő telefonunk.
A Xiaomi is virtuális asszisztenst hoz

A Xiaomi is virtuális asszisztenst hoz

2018.04.13
| Phone Arena
A kínai gyártó reklámban népszerűsíti Xiao nevű virtuális asszisztensét, amely a Xiaomi Mi Mix 2S-sel mutatkozott be.
Mesterséges intelligencia az LG-től

Mesterséges intelligencia az LG-től

2018.02.21
| LG
Saját okostelefonos mesterséges intelligenciát mutat be az LG, a hangalapú vezérlés és az intelligens fotófunkciók még kényelmesebb mobilhas
Jön a Facebook asszisztens

Jön a Facebook asszisztens

2017.04.07
| Phone Arena
A Facebook Messenger alkalmazás új intelligens asszisztenst kap.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei