Pletyka: az iPhone 14 „exkluzív” MagSafe tartozékot kap

2022.09.01| 9to5 Mac

Bár sok információt kaptunk már az iPhone 14-ről és az iPhone 14 Pro-ról, új részletek derülnek ki, ahogy közeledünk az Apple szeptember 7-i eseményéhez.

A Naver-en megjelent új, fejlesztői forrásra hivatkozó bejegyzés szerint a színopciók változásaira, az alaptárhely frissítésére, a MagSafe fejlesztésére és egyebekre számíthatunk.

Először is, a forrás azt állítja, hogy az iPhone 14 a következő színekben lesz elérhető: zöld, lila, kék, fekete, fehér és piros. Kontextusként az iPhone 13 piros, csillagfényben, éjfélben, kékben és rózsaszínben kapható.

Ez a szivárgás valószínűleg nem pontosan utal a színek nevére. Például a „fekete” valószínűleg midnight, a „fehér” pedig valószínűleg a starlight néven érkezik. Ezt szem előtt tartva úgy tűnik, hogy az iPhone 14 és iPhone 14 Max esetében az egyetlen változás az új lila szín hozzáadása lesz. Az egyes színek árnyalatait azonban módosítani lehet és ezzel szokott is élni a gyártó.

Pletyka: az iPhone 14 „exkluzív” MagSafe tartozékot kap

Az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max esetében a forrás szerint ugyanolyan grafit, ezüst és arany színválasztékra számíthatunk, mint az iPhone 13 Pro esetében. A pletykák szerint létezik egy zöld opció is, talán hasonló a meglévő alpesi zöldhez, és egy új lila opció is.

A jelentés szerint az iPhone 14 nem kínál jelentős javulást a tartósság terén. Az Apple tesztelte az iPhone 14 titánból készült változatát, de ezt „költség- és gyártási folyamattal kapcsolatos problémák miatt elvetették”. Az iPhone 14 kijelzője is ugyanazt a Gorilla Glass bevonatot fogja használni, mint az iPhone 13, de valószínűleg nem javul a kijelző tartóssága vagy a karcállóság.

Ami a MagSafe újításait illeti, a forrás szerint számíthatunk arra, hogy az Apple ismét erősebbé teszi az iPhone hátulján lévő mágneseket, mint korábban. Ez javítja az élményt az olyan kiegészítőkkel, mint a MagSafe Wallet és a MagSafe Battery Pack.

Pletyka: az iPhone 14 „exkluzív” MagSafe tartozékot kap

A MagSafe akkumulátorcsomagról szólva az Apple a hírek szerint egy új MagSafe akkumulátor tartozékot is tervez, amely „exkluzív” lesz az iPhone 14-hez és az iPhone 14 Pro-hoz; ezzel kapcsolatos további részletek egyelőre nem tisztázottak. A jelentés azt is megerősíti, hogy a vezetékes töltési sebesség 30 W-ra nő, míg a vezeték nélküli töltési sebességre nem terveznek frissítést.

Ami a tárhelyet illeti, az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro továbbra is 128 GB tárhellyel érkezik. Röviden beszámoltak arról, hogy az Apple növelni fogja a tárolókapacitást, hogy ellensúlyozza az áremelkedést, de úgy tűnik, ez nem így van.

A hír kitér arra is, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max A16 chipjének kezdeti tesztelése „csak néhány százalékos” teljesítménynövekedést mutatott az A15 chiphez képest.

Azóta azonban az Apple állítólag azon dolgozik, hogy javítsa az A16 chip hőkezelését a teljesítmény további növelése érdekében. Ez végső soron azt jelenti, hogy a tényleges valós változás az A16-nál sokkal szembetűnőbb lehet, mint azt eredetileg várták.

Az iPhone 14 és iPhone 14 Max ugyanazt az A15 chipet fogja használni, mint az iPhone 13, amint azt a 9to5Mac korábban bejelentette.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei